Siber Tehditlere Karşı Bitfender! – 7356

Murat Senel Yatay Banner

Ender Gür yatay Banner

Hasan Togar yatay Banner

Siber Tehditlere Karşı Bitfender!

Son kullanıcı deneyimini etkilemeden web kaynaklarına erişim sağlamak için tasarlanan Bitdefender Browser Isolation, ağlar ve web tarayıcıları için en büyük tehdit ve risklere karşı koruma sağlıyor. Özellikle insan kaynakları ve finans alanındaki çalışanlar gibi yüksek riskli kullanıcılar için tarayıcı yalıtımı kullanımının önemli olduğunu hatırlatan Bitdefender Antivürüs, Citrix Virtual Apps sunucularında çalışan sanallaştırılmış bir tarayıcı kullanarak güvenli internet erişimi sağlıyor.

Sistemler ve İnternet Arasında Sanal Hava Boşluğu Oluşturuyor

Çoğu güvenlik teknolojisinden farklı bir savunmaya sahip olan Bitdefender Browser Isolation, arabellek aşımı saldırıları da dahil olmak üzere sistemlerde yer edinebilmek için kullanılan kod ekleme ve heap spray gibi saldırı teknikleri için belleği izleyerek saldırıları sonuçsuz bırakıyor.

Tarayıcı yalıtımının kanıtlanmış bir siber güvenlik koruması olduğunu belirten Bitdefender Veri Merkezi ve Ağ Güvenliği Başkan Yardımcısı Gavin Hill,gelişmiş kullanıcı deneyimi ile birlikte cihaza özel güvenlikte de kullanıcılara en iyisini sunmanın şirketlerin yükümlülüğünde olduğuna, kullanıcılara ihtiyaç duydukları hızı ve erişimi sağlarken de sistemler ve internet arasında gerekli sanal hava boşluğunun oluşturulmasının da önem arz ettiğine dikkat çekiyor. Gavin Hill, “Kullanıcılar tarayıcı izolasyon teknolojilerini hantal bulduklarında, daha az güvenli bir çözümle bunu devre dışı bırakabiliyor. Bunun önüne geçmenin yolu da, Citrix’teki gibi sanallaştırılmış tarayıcıda uzun geçmişi olan bir çözümün kullanılmasıdır.” ifadelerinde bulunuyor.

Citrix Hypervisor’ın benzersiz yeteneklerini kullanan Bitdefender Browser Isolation, Citrix Virtual Apps sunucularında çalışan sanallaştırılmış bir tarayıcı kullanarak güvenli bir internet erişimi oluşturabilmektedir.


250x250 Banner

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu