Siemens Derin Dondurucularla Yiyecekler Taze Kalıyor – 7085

Siemens Derin Dondurucularla Yiyecekler Taze Kalıyor

Siemens Ev Aletleri’nin A++ solo derin dondurucuları, yiyeceklerin en uygun koşullarda saklanması için yenilikçi teknolojilerle modern tasarımı bir araya getiriyor.Farklı hacimleri ile her mutfağa uyum sağlayabilen GS33VVW31N, GS33VVI31N, GS29VVW31N, GS24VVW31N model derin dondurucular et, balık gibi gıdaları ve yaz meyvelerini sebzeleri her zaman taze tüketmek isteyenlere yardımcı oluyor.

Akıllı sensorlar ile gıdalar kontrol altında

Değişen dış sıcaklık ve buzdolabı kapısının sıklıkla açılması, buzdolabı içerisindeki sıcaklığın değişmesine neden olur. Siemens Ev Aletleri’nin derin dondurucunun sıcaklık değişimlerine anında karşılık vermesini sağlayan freshSense teknolojisi ile derin dondurucunun içindeki ve dışındaki sensorlar sürekli olarak sıcaklık ölçümü yaparak ısı dalgalanmaları en aza indiriyor, böylece gıdaların çok daha uzun süre taze kalmasını garantiliyor.

Dondurucuya yeni gıda eklendiğinde dondurulmuş gıdaların buzunun çözülmesini engelleyen superFreezing fonksiyonu aynı zamanda yeni gıdaların daha hızlı donmasını sağlıyor. Elektrik kesintisi durumda 22 saate kadar saklama imkanı sağlayan dondurucular, multiAlarm sistemi sayesinde iç sıcaklık yükseldiği takdirde, kapı açık kaldığında ya da güç kaynağı kesildiğinde kullanıcılarını bilgilendiriyor.

Geniş hacim ve elektronik kontrol ile kullanım kolaylığı

Siemens Ev Aletleri’nin, 242 litre hacme sahip GS33VVW31N, GS33VVI31N, 217 litre hacme sahip GS29VVW31N ve 192 litre hacme sahip GS24VVW31N derin dondurucuları, dondurulmuş gıdaları güvenle saklamak için en uygun depolama imkanını sunuyor. Derin dondurucu bölümünde bulunan bigBox çekmecesi, dondurulmuş büyük gıdalarınız için ekstra alan sunarken elektronik kontrol sayesinde buzdolabınızın içindeki gıdaları istediğiniz soğuklukta kolayca saklayabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu