Siyanürle İntihar Vakası ile İlgili Sis Perdesi Aralandı! – 8095

Siyanürle İntihar Vakası ile İlgili Sis Perdesi Aralandı!

Bakırköy’de altı yaşındaki çocuğun ve eşini siyanürle zehirledikten sonra yine siyanürle intihar eden kuyumcu olan Bahattin Delen’in, CHP Bakırköy belediye başkanı Bülent Kerimoğlu’nun söylediği gibi herhangi bir maddi sıkıntısının olmadığı, mal varlıklarını kayıt dışı ticarette kaybettiği ortaya çıktı.

Sabah’ın erken saatlerinde Bakırköy Osmaniye’de zehirlenme haberi üzerine Kuyumcu Bahattin Delen’in evinin bulunduğu sokağa gelen polis memurları eve girdiğinde korkunç dehşetle karşılaştı. Kuyumculuk işiyle uğraşan ve Kuyumcu dükkânı sahibi Bahattin Delen 6 yaşındaki oğlu Ali Delen Karısı Zübeyde Delen’i siyanürle zehirleyip öldürdükten sonra kendisinide zehirleyip öldürmüştü.

Bu olay ortaya çıktıktan sonra vakit kaybetmeden hemen olay yerine gelen CHP’li Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun yaptığı açıklamalar tepki toplamıştı. Kamuoyunu yanlış bilgilendirdiği ve algı operasyonu yaptığı kısa sürede ortaya çıktı. Bülent Kerimoğlu Ekonomik krizlerden dolayı insanların intihar ettiğini söylemişti. Bahattin Delen’in de bu sebepten dolayı kriz geçirip ailesini ve kendisini öldürdüğünü söylemişti.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu