Spotify Uygulaması Artık Abonelerine Bildirim Yollayacak – 7933

Spotify Uygulaması Artık Abonelerine Bildirim Yollayacak

Son yılların popüler müzik dinleme uygulaması Spotify yepyeni bir özelliği kullanıcılarına sunmayı planlıyor. Spotify üzerinde şarkısı veya albümü bulunan sanatçılar bundan sonra belirlenen bir ücret mukabilinde uygulama abonelerine veya kendisini takip eden Spotify üyelerine bildirim yollayabilme şansına sahip olacak.

Apple firmasının uygulaması olan Apple müzik platformu ile başa baş yarışan Spotify yeni bir özellik yayınlamayı hedefliyor. Artık Spotify üzerindeki sanatçılar önceden belirlenen bir ücret karşılığında daha geniş kitlelere ulaşabilecek. Kendisini takip eden müzikseverlere, yeni albüm ve müziklerden haberdar olmaları için bildirim yollayabilecek. Çoğu uygulamada da olduğu gibi bu özellik ilk önce Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan kullanıcıların hizmetine sunulacak. Şu anda test aşamasında olan bildirim özelliği, kullanıcıların bildirim çubuğuna gelmeyecek. Yalnızca Spotify uygulamasını açtığında karşısına tam ekran olarak gelecek.

Bu bildirimleri alıp almamak ise tamamen kullanıcıların kendi kararına bırakılmış durumda. Belirlenen ücreti ödeyip bu özelliği satın alan kullanıcılar ise istediği zaman bu özelliği açıp kapatabilecek. Ancak bu özelliğin Spotify Premium kullanmayan kullanıcılar için bir dezavantajı var. Spotify’i bedava kullanan kullanıcılar bu bildirimleri her seferinde görmek zorunda kalacaklar.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu