Suzan Kardeş D&R’la Evde Müzik Programında Müzik Resitali Sundu – 9920

Murat Senel Yatay Banner

Ender Gür yatay Banner

Suzan Kardeş D&R’la Evde Müzik Programında Müzik Resitali Sundu

Türkiye’nin ünlü müzisyenleri, D&R canlı yayınlarıyla hayranlarının evlerine geliyor. Daha önce Nükhet Duru, Derya Uluğ ve Burak Kut’u ağırlayan D&R’la Evde Müzik’in bu haftaki konuğu başarılı şarkıcı Suzan Kardeş oldu.

Sinemaya vefa borcunu ödemek, gidenleri anmak için Yeşilçam’a özel potpori hazırlayan Kardeş, Atatürk’ün sevdiği türküleri de seslendirdi. Başarılı sanatçı, “Bugünlerde bizi müzikle doldurdukları için, müziğin peşini bırakmadıkları için D&R teşekkür ederiz” dedi.

Ayrılmalıyız Artık, Ederlezi, Kırmızı Gülün Alı Var, Dağlar Dağlar Viran, Vardar Ovası, Çayuriye, Ramo Ramo, Sendeki Kaşlar ve Roka Mandolina’nın da aralarında olduğu pek çok eseri seslendiren Suzan Kardeş, gündemdeki konulardan da bahsetti. Suzan Kardeş, “Kötü günler elbet geçecek. Kaybettiklerimizin mekânı cennet olsun. Ailelerine sabırlar, dayanma gücü diliyorum. Türkiye’deki sağlık sistemi gerçekten dünyada hiçbir yerde yok. Atatürk boşuna dememiş ‘Beni Türk hekimlerine emanet edin’ diye. Bizim ülkemizde her sağlık çalışanı her dakika çalıştı. ‘Zamanım doldu, saatim doldu, gideyim’ demeden çalıştı” dedi.

Kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R, her Çarşamba @dr_dunyasi Instagram hesabından ve DR_Dünyası Youtube sayfasından yayınlanan konser serisi D&R’la Evde Müzik ile ünlü isimleri hayranlarıyla buluşturuyor.


250x250 Banner

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu