Tadım’dan Evdekal Paketi – 9440

Tadım’dan Evdekal Paketi

Bu kapsamda çekirdek paketlerindeki Tadım logosu yerine #evdekal etiketini yerleştirerek konunun önemine dikkat çekerken, ürünleriyle tüketicilerinin yanında olduğunu bir kez daha gösteriyor.

Türkiye’de tarımı ve yerli üretimi destekleyen en önemli markalardan biri olan Tadım, tüm dünyayla birlikte ülkemizi de etkileyen koronavirüs salgını nedeniyle sosyal izolasyonun önemine dikkat çekmek amacıyla paketlerine #evdekal etiketini taşıyor. Evde kalma süremizin artmasıyla kuruyemiş ve çekirdeğin en sadık eşlikçilerimiz olmaya devam ettiği bu süreçte Tadım, tamamen yerli mahsüllerden üretilen bol tuzlu siyah çekirdeğinin yeni ambalaj tasarımı ile evde kalmaya devam etmemizin gerekliliğine dikkat çekiyor. Bu doğrultuda limitli sayıdaki #evdekal etiketli siyah bol tuzlu çekirdek paketleri bir ay süreyle raflarda olacak.

Ülkemiz birlik ve beraberlik içinde bu süreci atlatmak için mücadele verirken, Tadım da bu sürecin en az zararla atlatması için desteklerini sürdürüyor ve #evdekal çağrısını paketlerine taşıyarak toplumsal mücadeleye katkı sağlıyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu