Tarihi Caminin Para Dolu Kasasını Patlattı! – 10370

Tarihi Caminin Para Dolu Kasasını Patlattı!

Samsun’un İlkadım İlçesi’nde bulunan Kefeli Cami son günlerde hırsızlık olaylarıyla anılır oldu. Camiye son zamanlarda hırsızlar dadanırken, son olarak da cami tuvaletinde bulunan para dolu kasayı patlatan ve bir miktar parayı çalan kimliği belirsiz kişi kayıplara karıştı.

GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDI

Cami görevlisi hırsızlık olayını fark ederek, polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen Samsun Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek hırsızlık şüphelisinin kimliğini tespit etmek üzere çalışmalara başladı. Olay yeri inceleme ekipleri de caminin tuvalet kısmında bulunan kasa üzerinde parmak izi çalışması yaptı. 

SÜREKLİ HIRSIZLIK OLUYOR

Cami Görevlisi Mümin Özen, camide sürekli hırsızlık olayı yaşandığını belirterek, “Gece geç saatlerde muhtemelen oldu hırsızlık olayı. Ben burayı kapatıp gitmiştim. Ertesi gün geldiğimde kasayı bu şekilde buldum ve hemen polisi aradım. Daha önce de bir hırsızlık olayı olmuştu. Şüpheliyi polisler yakalamıştı. 3 gün önce de hırsızlık olayı oldu ancak onda polislere haber vermemiştim. Bugün yine olmuş. Sürekli hırsızlık oluyor” dedi. 

Olay yeri inceleme ekipleri, caminin tuvalet kısmında bulunan kasa üzerinde parmak izi çalışması yaptı. 

Kaynak: Samsun Haber Ajansı

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu