TikTok Rekora Gidiyor – 6389

TikTok Rekora Gidiyor

Kullanıcılar, TikTok’un sunduğu kendine has video düzenleme teknikleriyle hazırladıkları tatil anılarını #güzeltürkiye ve #tiktoktravel etiketleriyle ölümsüzleştiriyor. 250 milyonun üzerinde yapılan #GüzelTürkiye etiketli paylaşımlar sayesinde Türkiye’nin farklı güzellikleri, dünyanın dört bir yanında milyonlarca insana ulaşıyor.

Türkiye’nin nefes kesen manzaralarından, kültürel tarihi miraslarına uzanan tüm güzelliklerini TikTok üzerinden paylaşan kullanıcılar; Türkiye’yi de dünyadaki TikTok kullanıcılarına tanıtıyor. TikTok Travel kampanyası, dünya çapında 1 buçuk milyar görüntülenme alarak seyahat konulu içerikler için de uygun bir platform olduğunu kanıtlıyor.

TikTok kullanıcıları, akıllı telefonları aracılığıyla oluşturdukları hızlı ve kolay kısa video paylaşımlarıyla, yolculuklarını daha anlamlı kılacak hikayeler yaratıyor. Mardin’in taş evleri, Göbeklitepe’nin sıradışı tarihi, Kapadokya’nın eşsiz dokusu ve Türkiye’nin nice güzellikleri; #GüzelTürkiye etiketiyle tüm dünyadaki milyonlarca TikTok kullanıcısıyla paylaşılıyor. Uygulama üzerinden yapılan paylaşımlar, Türkiye’nin tanıtımına da büyük bir katkı sağlıyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu