Tiktok Travel Kampanyası O Etikeyle 250 Milyonu Aştı – 6412

Tiktok Travel Kampanyası O Etikeyle 250 Milyonu Aştı

Dünyanın en çok tercih edilen kısa video uygulaması TikTok; kullanıcılarının kendi seyahat deneyimlerini özgün ve yaratıcı biçimde paylaşmaları için düzenlediği ve dünyada 1 buçuk milyar görüntülemeye ulaşan TikTok Travel kampanyasını Türkiye’de de sürdürüyor. Kullanıcılar, TikTok’un sunduğu kendine has video düzenleme teknikleriyle hazırladıkları tatil anılarını #güzeltürkiye ve #tiktoktravel etiketleriyle ölümsüzleştiriyor. 250 milyonun üzerinde yapılan #GüzelTürkiye etiketli paylaşımlar sayesinde Türkiye’nin farklı güzellikleri, dünyanın dört bir yanında milyonlarca insana ulaşıyor.

Türkiye’nin nefes kesen manzaralarından, kültürel tarihi miraslarına uzanan tüm güzelliklerini TikTok üzerinden paylaşan kullanıcılar; Türkiye’yi de dünyadaki TikTok kullanıcılarına tanıtıyor. TikTok Travel kampanyası, dünya çapında 1 buçuk milyar görüntülenme alarak seyahat konulu içerikler için de uygun bir platform olduğunu kanıtlıyor.

TikTok kullanıcıları, akıllı telefonları aracılığıyla oluşturdukları hızlı ve kolay kısa video paylaşımlarıyla, yolculuklarını daha anlamlı kılacak hikayeler yaratıyor. Mardin’in taş evleri, Göbeklitepe’nin sıradışı tarihi, Kapadokya’nın eşsiz dokusu ve Türkiye’nin nice güzellikleri; #GüzelTürkiye etiketiyle tüm dünyadaki milyonlarca TikTok kullanıcısıyla paylaşılıyor. Uygulama üzerinden yapılan paylaşımlar, Türkiye’nin tanıtımına da büyük bir katkı sağlıyor.

TikTok Hakkında:

TikTok dünyanın önde gelen mobil kısa video uygulamasıdır. TikTok, doğrudan cep telefonu üzerinden birbirinden farklı, yaratıcı ve ilginç anların dünya çapında paylaşılmasına olanak sağlar. TikTok, dünya üzerindeki herkesin videolar aracılığıyla tutkularını paylaşabilmesi ve yaratıcılığını ortaya çıkarabilmesi için fırsatlar sunar. Pekin, Berlin, Jakarta, Londra, Los Angeles, Moskova, Mumbai, Sao Paulo, Seul, Şanghay, Singapur ve Tokyo gibi şehirlerde ofisleri bulunmaktadır. 2018’in başlarında, TikTok dünyanın en çok indirilen uygulamalarından biri haline gelmiştir. TikTok, iOS ve Anroid üzerinden dünyanın her yerinde kullanılabilir. Detaylı bilgi için tiktok.com.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu