TikTok Uygulaması İndirme Sayısı İle Rekorlara Doymuyor! – 8102

Murat Senel Yatay Banner

Ender Gür yatay Banner

Hasan Togar yatay Banner

TikTok Uygulaması İndirme Sayısı İle Rekorlara Doymuyor!

Bünyesine her gün yeni bir özellik katan, her geçen gün büyümeye devam eden ve özellikle çekilen videolar sebebiyle Türkiye’de aşırı derecede eleştirilen TikTok uygulaması rekorları kırmaya devam ediyor. Kullanıcıların eğlenip dans ettiği, birbirinden farklı videolar yarattığı TikTok uygulaması son indirme sayısı ile tekrar rekor kırdı.

Tiktok İndirme Sayısı Milyar Seviyesinde

Kısa bir süre önce uygulama marketlerinde indirilmeye sunulan uygulama tüm dünya ile birlikte Türkiye’de de kullanılmaya başladı. Her geçen gün kullanıcı sayısı artan uygulama son günlerin en çok konuşulan uygulamalardan birisi oldu. Doğal olarak kullanıcı sayısındaki bu artış uygulamanın gelirlerine de doğrudan etki ediyor.

Apple’ın uygulama marketi App Store ve Android kullanıcılarının uygulama mağazası Google Play Store üzerinden indirilen uygulama 1.6 milyar indirilme sayısını geçti. Bu sayıyla en çok indirilenler arasında 3. Sıraya yerleşti. İlk 2 de ise sırasıyla WhatsApp ve Messenger uygulamaları bulunuyor. TikTok uygulamasından sonra Facebook 4 Instagram ise 5 sırada listelerde yer alıyor.

TikTok uygulaması Türkiye’de 30 milyon kullanıcıyı aşkın indirme sayısına ulaşmış durumda.


250x250 Banner

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu