Trepezzi Uluslararası Pazarda Tarih Yazıyor – 6402

Trepezzi Uluslararası Pazarda Tarih Yazıyor

Lüks mayo ve plaj giyimine yepyeni bir soluk getiren Trepezzi, moda dünyasının en prestijli tasarımcıları ve en özgün markalarıyla çalışan global mağaza zincirleriyle gerçekleştirdiği iş birlikleriyle uluslararası moda dünyasını fethetmeye devam ediyor. Yüksek kaliteli lüks ithal kumaşlarıyla ikonik modeller yaratan ve ezber bozan tasarımlarıyla modest mayo ve plaj giyiminde sektör dinamiklerini değiştiren Trepezzi, Dubai merkezli lüks mağaza zinciri Al Tayer Insignia LLC ile imzaladığı anlaşmayla koleksiyonlarını dünyanın en ayrıcalıklı satış noktalarına taşıyor.

Orta Doğu’nun 6 ülkesinde Trepezzi tasarımları

Anlaşma kapsamında Trepezzi koleksiyonları, lüks Al Tayer çizgisinin online platformdaki yansıması Ounass.com’da satışa sunularak Bahreyn, Kuveyt, Umman, Katar, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri olmak üzere Orta Doğu’daki 6 ülkede moda tutkunlarıyla buluştu. Söz konusu girişimle dünyanın önde gelen erişilebilir lüks markaları arasındaki yerini sağlamlaştıran Trepezzi, önümüzdeki dönemde Al Tayer bünyesinde yer alan Harvey Nichols Dubai, Bloomingdale’s Dubai ve Bloomingdale’s Kuveyt gibi mağazalarda da satış noktalarıyla yer alacak.

Dünya modest giyim sektöründe bir ilk

Dünya modest mayo sektörü için pazar dinamiklerini değiştiren söz konusu anlaşma ile Trepezzi aracılığıyla ilk kez bir modest mayo ve plaj giyimi markası dünyanın lüks mağaza zincirlerinde yer alma ayrıcalığını yakalıyor. Trepezzi böylece, dünya modest mayo ve plaj giyiminde önemli bir eşiği atlayarak pazarda tarih yazıyor.

Kişiye özel, ayrıcalıklı hizmetleriyle dünyanın en prestijli moda markalarının küratörlüğünü üstlenen Al Tayer’in çatısı altında koleksiyonlarını sergileyecek olan Trepezzi, lüksü ve özgünlüğü yaşamın merkezine koyan yaklaşımıyla modayı takip edenlerin değil, yaratanların markası olduğunu bu gelişmeyle bir kez daha ortaya koyuyor.

Ayrıcalıklı modanın kalbinde bir ilk

Trepezzi’nin koleksiyonlarını sunduğu ilk günden bu yana yenilikçi ve farklı tasarımlarıyla yurt dışı pazarların ilgisini çektiğini hatırlatan Trepezzi Kurucu Ortağı Linda Kender, “Ulaşılabilir lüks dendiğinde akla gelen dünyanın en prestijli markalarını bünyesinde barındıran Al Tayer ile bu ayrıcalıklı dünyanın kalbinde yer alacak olmamız, Trepezzi’nin yanı sıra dünya modest giyim sektörü için de tarihi bir anlam taşıyor. Zira Trepezzi’den önce bu mağaza zincirlerinin çatısı altında modest deniz ve plaj modasına ait herhangi bir marka yer almayı başaramadı. Al Tayer, çatısı altında yer alan dünyanın en prestijli markaları ve kişiye özel, ayrıcalıklı hizmetleriyle bir alışveriş merkezi olmanın ötesine geçerek farklı bir moda deneyimi sunuyor. Bu duruş, lüks deniz ve plaj giyimini farklı bir boyuta taşıyan Trepezzi’nin vizyonuyla da örtüşüyor. Bu anlaşmamızla sektörde bir ilke imza atmış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

Hedef yeni pazarlar

Trepezzi’nin rutini kıran, parmak izi tasarımlarıyla dünyanın dev markalarının dikkatini çektiğini kaydeden Trepezzi Kurucu Ortağı Berfu Pakkan Ramazanoğlu ise, geçtiğimiz Şubat ayında Dubai merkezli IFDC (Islamic Fashion & Design Council)’nin özel davetiyle katıldıkları Pret-A-Cover/Retail Summit etkinliğinde Orta Doğu pazarının yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını hatırlattı.

Ramazanoğlu, “Modest moda ve tasarımı konusunda dünyada otorite kabul edilen IFDC’nin Tasarım Kurulu, Trepezzi’yi ‘modest mayo segmentine yenilikçi, fonksiyonel ve bugüne kadar düşünülmemiş detaylı ürünlerle katkı sağladığı’ ve ‘gelecek vadeden bir marka’ olarak tanımladığı için bize özel bir davet göndermişti. Organizasyon sırasında hem dünyaca ünlü mağaza zincirlerinin hem de uluslararası basının yoğun ilgisi ile karşılaştık. Al Tayer ile gerçekleştirdiğimiz bu işbirliği de söz konusu ilgi ve takdirin bir yansıması. Hem modest mayo ve plaj giyiminde böyle bir başarıyı gerçekleştiren ilk Türk markası olmak, hem de sektörümüze global anlamda bir ilki yaşatmak bizler için gurur kaynağı. Bu ilklerin rüzgarını da arkamıza alarak yepyeni pazarlara açılmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu