‘Türk Kızılayı gönülleri kazandı ve dua aldı’ – 5418

'Türk Kızılayı gönülleri kazandı ve dua aldı'

Türk Kızılayı Samsun Şubesi Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı kurumlarda kalan çocuklar ve Kızılay gönüllülerine iftar verdi.
Samsun Valisi Osman Kaymak, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf  Ziya Yılmaz,  Türk Kızılay’ı Samsun Şubesi Başkan Vekili Ahmet Ali Bulut ve Kızılay gönüllerinin katıldığı programda gönül buluşması yaşandı.

”TÜRK KIZILAY’I HER ZAMAN HALKIMIZIN YANINDA”
Konuşma yapan konuşan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf  Ziya Yılmaz, Türk Kızılayı’nın çok önemli bir misyonu üstlendiğini, başarısına başarı katarak çalışmalarına devam ettiğini söyledi. Ramazan ayının bereketinin her tarafa yansıdığını ifade eden Yılmaz, “Türk Kızılay’ı her zaman halkımızın yanında. Dünya’nın bir çok noktasına da yardım elini uzatmaktadır. Kurulduğu günden bu yana yürüttüğü çalışmalarla hem gönüllere girmeyi hem de dua almayı başaran bir kurumumuz. Her zaman yanındayız. Burada çocuklarımız ve Kızılay gönüllüleriyle buluşmak ise bizler için ayrı bir mutluluk.” dedi. 
İftarda Kur’an tilaveti okuyarak dua edilirken, Milletvekili Yılmaz ve Vali Kaymak öğrencilerle sohbet etti, çeşitli hediyeler verdi.
 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu