Türk Telekom ve İnnova Bilişim 500’de ödülleri topladı – 6235

Türk Telekom ve İnnova Bilişim 500’de ödülleri topladı

Türkiye’nin lider bilgi ve iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom ve iştiraki İnnova bu yıl 20’incisi düzenlenen Bilişim 500’de 3’er ödül alarak önemli bir başarıya imza attı. Bu yıl düzenlenen Bilişim 500 ödül töreninde Türk Telekom, Hizmet Sağlayıcı Bölümü İnternet ve Sabit Telefon Hizmetleri kategorilerinde birinci oldu. Türk Telekom ayrıca Ankara Şirketleri ilk 10 listesinde ilk sırada yer aldı.

İnnova da zirveyi kimseye bırakmadı

Türk Telekom’un bilgi teknolojileri çözümleri sağlayıcısı İnnova ise üç ayrı dalda ödül aldı. İnnova; Sistem Entegratörü ve İş Ortağı bölümünün Danışmanlık, CRM ve ERP kategorilerinde birinci oldu. İnnova ayrıca, Bilişim 500 genel sıralamasında (satış gelirlerine göre) 28. Sırada yer aldı.

Türk Telekom’un Hizmet Sağlayıcı Bölümü İnternet ve Sabit Telefon Hizmetleri Kategorisi Birincisi Ödülünü Türk Telekom Dijital ve Siber Güvenlik Ürün Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Dr. Ramazan Demir aldı. İnnova adına ise Sistem Entegratörü ve İş Ortağı bölümünün Danışmanlık, CRM ve ERP kategorilerinde birincilik ödülleri İnnova Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mesut Tokgöz’e takdim edildi.

BThaber Yayıncılık tarafından gerçekleştirilen Bilişim 500 Araştırması’na ilişkin veriler, sektöre ayna tutuyor, bilişim şirketlerinin yanı sıra kamu ve özel sektör alımlarında bir referans olarak kullanılıyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu