Türkiye Finans’tan avantajlı “Ticari Masraf” paketleri – 7480

Türkiye Finans’tan avantajlı “Ticari Masraf” paketleri

Türkiye’nin en iyi katılım bankası seçilen Türkiye Finans, yenilikçi ürün ve hizmetleriyle müşterilerinin taleplerine uygun kampanyaları hayata geçirmeye devam ediyor. Hayata Katılım Bankası Türkiye Finans, müşterilerinin ihtiyaçlarına hızlı ve yenilikçi çözümler sunabilmek için “Ticari Masraf” paketlerini geliştirdi.

Ticari Masraf paketleri ile nakit yönetimini yepyeni bir anlayışla planlama avantajı sunan Banka; tüm kurumsal ve ticari müşterileriyle KOBİ’lere, EFT, çek-senet işlemleri, yabancı para transferleri ve ithalat/ihracat işlemlerinde avantajlı koşullar ve sabit fiyat garantisi sunuyor.

Müşteriler, işlem hacmine ve ihtiyaçlarına göre standart veya esnek paket seçeneklerinden kendilerine en uygun masraf paketini seçebiliyor. Ayrıca, satın aldıkları masraf paketine ait kalan haklarını dijital bankacılık kanallarından takip edebiliyor ve ihtiyaç durumunda ek paket satın alabiliyor.

Birlikte kazanan ve kazandığını paylaşanların hayata katılım bankası Türkiye Finans, nakit yönetimini dijital platformlara taşıyarak, müşterilerinin hayatını kolaylaştıran hizmetler sunmaya devam edecek.  

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu