Uni Baby Şampuan AilesiBanyo Saatlerini Keyfe Dönüştürüyor – 10296

Uni Baby Şampuan AilesiBanyo Saatlerini Keyfe Dönüştürüyor

Yenilenen Uni Baby Saç ve Vücut Şampuanı, doğal kaynaklı içerikler ve saf su ile bebeklerin saç ve cildi için nazik temizlik sunuyor, banyolar keyfe dönüşüyor.

Bebek bakım ürünleri kategorisinin lider markası Uni Baby, annelerin bebekleri için ihtiyaç duyduğu nazik temizlik arayışına son veriyor. Yenilenen Saç ve Vücut Şampuanı çeşitleri, formülündeki doğal kaynaklı içerikler ve saf su ile hassas bebek cildi için ideal bir temizlik sunuyor.

Doğadan aldığı ilham ile yenilenen, dermotolojik ve pedaitrik test onaylı Uni Baby Saç ve Vücut Şampuanları, uzun süreli kullanım ile test edilerekbebeklerin gözlerini yakmadığının onayını da alıyor. Cildin PH dengesini koruduğundan günlük kullanıma uygun olan şampuan, anne bebek arasındaki bağı kuvvetlendiren oyun ve paylaşım dolu banyo anlarına keyif katarken, annelere ise iç huzuru sunuyor.

Uni Baby Saç ve Vücut Şampuan çeşitleri boya, paraben, alkol, boya, SLS, SLES, sülfat ve PEG içermeyen hipoalerjenik formülüyle de bebeklerin banyosu sırasında saç ve vücut temizliğini özenle sağlıyor.

Her bebeğin ihtiyacına özel yeni içerikler

Bebek banyosunu, bebeğin fiziksel ve duyusal gelişiminin en değerli parçalarından biri olarak görerek AR-GE çalışmalarına büyük önem veren Uni Baby, annelerin özeninden aldığı ilhamla şampuan ailesini yeniledi. Uni Baby’nin Huzurlu Uykular ürününde bulunan papatya özleri uyku rutinine destek sağlaması ile biliniyor. Keyifli Banyolar şampuanında bulunan aloe vera ise cildi nemlendirici özelliğe sahip. Zor Taranan Saçlara Özel geliştirilmiş çeşidi ise çocukların banyo sırasında karışan saçlarının kolaylıkla açılmasını sağlayarak banyo sonralarına huzur ve keyif katıyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu