Vali Dağlı’dan muhtarlara mesaj – 10559

Vali Dağlı'dan muhtarlara mesaj

Samsun’da korona virüs vakaları artmaya devam ederken, kent vaka artış hızı ile Türkiye’de ilk 5 içerisinde yer alıyor. Vaka artış oranı ile birlikte ölüm oranı da artarken, Samsun Valisi Zülkif Dağlı, korona virüsle mücadelede etkin kararlar almaya başladı. 

Samsun’a HES kodlu giriş önlemi, fotoğraf çekip denetim yapan özel ekiplerden sonra Vali Dağlı, muhtarları da mücadeleye katmak için harekete geçti. Vali Dağlı, kentteki bütün muhtarlara mesaj ileterek, korona virüsle mücadeleye destek vermelerini istedi. 

MAHALLE MUHTARLARINA 
MESAJ GÖNDERİLDİ
 

Vali Dağlı mesajında, “Sayın muhtarım COVİD-19 ile mücadelede son dönemde yaşanan artışla birlikte, eş-dost ve tanıdıklarımızdan kayıplarımız devam etmektedir. Acıların sonlandırılması adına alınan tedbirlere azami ölçüde riayet edilerek, mahalle sakinlerine mecbur kalmadıkça dışarı çıkılmaması,  maske-mesafe ve hijyen kurallarına uyulması, geleneksel “Kaz Tiriti” ve benzeri davetlerin ertelenmesi, temasın asgariye indirilmesi hususlarında bilinçlendirme yapılması durumunda daha iyi sonuçlara ulaşılacağını umarak, çalışmalarınızda başarılar dilerim “ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu