Vezirköprü Yayın Yasağı İstiyor – 5620

Murat Senel Yatay Banner

Ender Gür yatay Banner

Hasan Togar yatay Banner

Vezirköprü Yayın Yasağı İstiyor

Samsun’un Vezirköprü İlçesi Alancık Mahallesi’nde 7 Mayıs’ta kaybolan ve 22 gün sonra cesedi bulunan Ecrin bebek ile ilgili gelişmeler, hafta içi her sabah ATV kanalında Müge Anlı ile Tatlı Sert programında geniş yer buluyor.

Ecrin bebeğin ailesinin günlerce televizyon programına katılmaları Vezirköprü’de tepkilere neden oldu. Programdaki iddialar ve tartışmalar Vezirköprü adına silinmez izler bırakırken, olumsuz algılar oluşmasına zemin oluşturdu.

YAYIN YASAĞI İSTEYİN

Vezirköprü’de yayın yapan Vezirköprü Özlem Gazetesi’nin geçen haftaki sayısında Genel Yayın Yönetmeni Hayati Ağca’nın köşe yazısından meslek oda başkanlarına yaptığı “Ecrin haberlerine yayın yasağı getirilmesi için harekete geçmeliler” çağrısına Vezirköprü Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Fişekci, kayıtsız kalmadı.

MESAİ BAŞLASIN İLK İŞİMİZ OLACAK

VTSO Başkanı Fişekci; “Vezirköprü üzerinde olumsuz algıya neden olan bu çirkin olayın daha fazla medyada dillendirilmemesi gerekiyor. Kolluk kuvvetlerimiz, savcılık öncülüğünde zaten geniş kapsamlı bir çalışma yürütüyor. Mesainin başlamasıyla birlikte Vezirköprü’de diğer sivil toplum kuruluşları başkanlarıyla ortaklaşa Sulh Ceza Mahkemesi’ne Ecrin olayı ile ilgili yayın yasağı getirilmesi için dilekçe vereceğiz” dedi.

VezirköprüÖzlem


250x250 Banner

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu