Visa Platinum ile ZUBİZU’da Ayrıcalıklısınız – 6540

Murat Senel Yatay Banner

Ender Gür yatay Banner

Visa Platinum ile ZUBİZU’da Ayrıcalıklısınız

Dijital ödemeler lideri Visa ile Türkiye’nin ilk yaşam tarzı mobil uygulaması ZUBİZU, Visa Platinum kart sahiplerine özel kampanyalar ve ayrıcalıklar sunabilmek için iş birliği yaptı.

Visa Platinum kartını ZUBİZU uygulamasına kaydeden kart sahipleri, doğrudan ZUBİZU Platinum kategorisine yükselerek, Türkiye genelinde en seçkin yeme içme markalarında birbirinden avantajlı puan ve indirim kampanyalarından faydalanabilecek, restoran rezervasyonlarını uygulama üzerinden gerçekleştirebilecekler. Lansman kampanyası özelinde Visa Platinum kartını ZUBİZU’ya tanımlayarak seçili restoranlarda 250 TL ve üzeri ilk harcamaya 50 TL indirim kazanma şansı sağlanacak. Kart sahipleri aynı zamanda uygulamaya tanımladıkları Visa Platinum kartlarını cüzdanlarından çıkartmadan anlaşmalı restoranlarda ödemelerini mobil olarak güvenle ve rahatlıkla yapabilecekler.

Doğuş Müşteri Sistemleri CEO’su Hakan Kaplan iş birliği ile ilgili “ZUBİZU ile bugüne dek 3 milyonu aşkın üyemizi 500’e yakın markamızda 15 binden fazla noktadaayrıcalıklar ile buluşturduk. Üyelerimiz hem en son trendleri takip ediyor hem de hayatlarını kolaylaştıracak kampanya ve içeriklere ulaşarak Türkiye’nin en seçkin restoran ve markalarında anında indirimlerden faydalanıyor. Türkiye’de ilk defa bir sadakat uygulamasını mobil ödeme ile buluşturan marka olarak şimdi de Visa ile yaptığımız bu iş birliğiyle çok daha geniş kitlelere ayrıcalıkların yanı sıra belirli dönemlerde özel kampanyalar da sunacağız.” dedi.

Visa Türkiye Genel Müdürü Merve Tezel “Tüketicilerimizin günlük tempolarını göz önünde bulundurarak, hızlı ve güvenli ödemeleri her yerden yapabilmeleri için çalışıyoruz. Zubizu ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği ile Visa Platinum kart sahipleri hem kendilerine özel ayrıcalıklardan yararlanabilecek, hem de Visa kartlarını uygulamaya tanımlayıp, cep telefonlarını güvenli bir ödeme aracı olarak kullanabilecekler. İş ortaklarımızla beraber tüketicilerin değişen yaşam tarzları ve ihtiyaçlarına yönelik çözümler geliştirmeye devam edeceğiz” sözleriyle iş birliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ayrıcalıklardan yararlanmak için kullanıcıların ZUBİZU uygulaması içerisinde Visa Platinum kartlarını tanımlamaları gerekiyor. Visa kartlarını tanımlayan kullanıcıların ödeme noktasında ZUBİZU uygulamasını açarak yan çevirip QR kodunu göstermeleri yeterli olacak.Detaylı bilgiye ZUBİZU uygulamasından ulaşabilirsiniz.

Visa Inc. Hakkında

Visa Inc. (NYSE: V) dijital ödemeler sektöründe dünyanın lider şirketidir. Misyonumuz en yenilikçi, güvenilir ve güvenli ödeme ağı aracılığıyla dünyayı birbirine bağlamak; bireylerin, işletmelerin ve ekonomilerin başarılı olmasına ve büyümesine olanak sağlamaktır. Gelişmiş global veri işleme ağımız olan VisaNet, ödemelerin dünyanın dört bir yanında güvenli ve güvenilir gerçekleşmesini sağlar. VisaNet, saniyede 65.000’den fazla işlem mesajını işleme kapasitesine sahiptir. Şirketin durmaksızın inovasyona odaklanması, her cihazda internet üzerinden ticaretin hızla büyümesinde katalizör görevi görmektedir. Aynı zamanda herkes için, her yerde nakitsiz gelecek hayalinin itici gücüdür. Dünya analogdan dijitale geçerken, Visa markasını, ürünlerini, çalışanlarını, teknoloji ağını ve ölçeğini ticaretin geleceğini şekillendirmek üzere yönlendirmektedir.

ZUBİZU Hakkında

Yeme-içmeden modaya, seyahatten otomobile, sağlıklı yaşamdan sanat ve eğlenceye farklı yaşam tarzlarına uygun birçok alanda kişiye özel öneri ve içerikler sunan mobil uygulama ZUBİZU, Doğuş Müşteri Sistemleri A.Ş. tarafından geliştirilmiştir. İlgi alanlarına göre şekillenen, en güncel trendlerden beslenen ZUBİZU, içinde mobil ödeme, restoran ve otel rezervasyonu, bilet satın alma gibi fonksiyonları da barındıran yeni nesil bir mobil uygulamadır.


250x250 Banner

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu