Vodafone Freezone Gamer Paketleri’nde Artık Pubg Mobile Ve Discord’da Sınırsız – 6575

Vodafone Freezone Gamer Paketleri'nde Artık Pubg Mobile Ve Discord'da Sınırsız

Vodafone, gençlik markası Vodafone FreeZone ile, tutku alanı oyun olan gençlere ulaşmaya devam ediyor. Bugüne kadar ağırlıklı olarak espor tutkunu gençlere ulaşan Vodafone FreeZone, yeni dönemde esporun yanı sıra mobil oyun oynayan, bilgisayar oyunu oynayan, oyunlarla ilgili eğlenceli veya profesyonel turnuvalardan içerikleri izlemeyi seven gençler de dahil olmak üzere daha geniş bir kitleye ulaşacak. Yeni iletişim stratejisini “Vodafone FreeZone ile oynuyoruz, izliyoruz, oyunlara akıyoruz” mottosu üzerine kuran Vodafone FreeZone, bu doğrultuda Gamer Paketleri’nin de kapsamını genişleterek, YouTube’a ek olarak, internetten yemeyen PUBG Mobile ve Discord ile de gençlere oyun deneyimini sınırsız yaşama imkânı sunacak.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi:

“Vodafone FreeZone olarak, oyun dünyasındaki varlığımızı artırıyoruz. En büyük destekçilerinden biri olduğumuz esporun yanı sıra tüm oyun ve oyuncuları sahiplenerek daha geniş bir kitleye ulaşmak istiyoruz. Yeni dönemde oyun tutkunu tüm gençlerin Vodafone FreeZone ile oyun oynamasını, izlemesini ve oyunlara akmasını hedefliyoruz. Bu doğrultuda, mobil oyun oynayanlara Gamer Paketlerimiz kapsamında sınırsız PUBG Mobile, bilgisayar oyunu oynayanlara Gamer Paketlerimiz kapsamında sınırsız Discord ve hediye Zula Altın, oyunlarla ilgili eğlenceli veya profesyonel turnuvalardan içerikleri izlemeyi sevenlere ise Gamer Paketlerimiz kapsamında sınırsız YouTube ve paket haricinde Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi sponsorluğumuz ile gelen birçok fayda sunuyoruz. Vodafone FreeZone olarak, tutku alanı oyun olan gençlere destek olmaya devam edeceğiz.”

Vodafone FreeZone ayrıcalıklarında yeni dönem

Vodafone FreeZone’un 26 yaş altı gençler için tarifeye ek olarak geliştirdiği Gamer Paketleri, ayda 20 TL’ye tekrar eden ve haftada 12 TL’ye tekrar etmeyen iki ayrı paket halinde sunuluyor. “Gamer Paketleri” ile oyunsever gençler, YouTube, PUBG Mobile, Discord gibi içerikleri internetinden yemeden izleyebiliyor. Yurtdışı seyahatlerinden oyun bilgisayarlarına kadar efsane hediyeler kazanma şansı yakalayan Gamer Paketi sahibi gençler, ayrıca her ay Zula oyununda hediye altın da kazanabiliyor.

PUBG Mobile nedir?

PUBG Mobile, “PlayerUnknown’s Battlegrounds” oyununun mobil cihazlara özel tasarlanmış versiyonu olarak piyasaya sunuldu. Yeni nesil grafik özellikleriyle en az PC versiyonundaki kadar güçlü ve etkili bir grafik ve ses deneyimi sağlıyor. Ücretsiz oynanabilen PUBG Mobile, oyunculara mobil ortamda çokoyunculu aksiyon keyfini en üst düzeyde yaşatıyor. Günlük 10 milyondan fazla aktif kullanıcısı bulunan PUBG Mobile, 2018’de Golden Joystick Ödülleri’nde “Yılın En İyi Mobil Oyunu”, GooglePlay Ödülleri’nde ise “Yılın En İyi Oyunu” seçildi.

Discord nedir?

Sesli sohbet programı Discord, kullanıcılarına sunucular üzerinden sesli sohbet, resim, ses, video, GIF gönderme özellikleri sunuyor. Discord, kullanıcılara en sevdikleri konularda, özellikle de oyun oynama konusunda, arkadaşları ve favori toplulukları ile bağlantı kurma imkânı veriyor. Ücretsiz sunulan ve kullanıcılara kendi sunucularını açma imkânı da veren Discord, sistem dostu bir uygulama olduğundan, rahatlıkla oyun oynamayı mümkün kılıyor. Discord uygulamasının bilgisayar sürümü olduğu gibi mobil sürümleri de bulunuyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu