Vodafone’lular Burger’e Doyacak! – 6560

Vodafone'lular Burger'e Doyacak!

 “Dijitalleşmenin öncü operatörü” olma vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, dijital iş ortaklıklarıyla bireysel müşterilerine farklı deneyimler sunmaya devam ediyor. Dünya genelinde fast-food sektörünün lider markalarından, vazgeçilmez lezzetlerin adresi Burger King® ile işbirliğine giden Vodafone, burger seven müşterilerine özel bir indirim kampanyası başlattı. Bu kapsamda Vodafone’lular, Ağustos ayı boyunca efsane lezzet Whopper Jr.® Menü’yü 17,25 TL yerine 11,95 TL’ye alabilecek.

Kampanyadan yararlanmak isteyen Vodafone müşterileri, 16 Ağustos’a kadar Vodafone Yanımda uygulaması içinde yer alan Avantaj Cepte platformundan indirim kodu alabilecek. Vodafone’lular, aldıkları bu indirim kodunu diledikleri bir Burger King® restoranında kullanabilecek.

Bir Burger King® klasiği

Türkiye genelinde 650’den fazla restoranı ile burger tutkunlarına hizmet veren ve sektörünün lider markası olan Burger King®, zengin ürün çeşitleriyle vazgeçilmez lezzetlerin adresi olmaya devam ediyor. Bir Burger King® klasiği olan Whopper Jr.® Menü’de, hamburger eti, küçük boy susamlı sandviç ekmeği, salatalık turşusu, ketçap, mayonez, doğranmış marul, domates ve soğandan oluşan Whopper Jr.®’ın yanı sıra patates kızartması ve içecek de bulunuyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu