Wilo Bina Yaşam Döngüsü Boyunca Desteğe Hazır – 10002

Murat Senel Yatay Banner

Ender Gür yatay Banner

Hasan Togar yatay Banner

Wilo Bina Yaşam Döngüsü Boyunca Desteğe Hazır

Yapı Bilgi Modellemesi içeriğini basit bir şekilde BIM projeleri için kullanılabilir hale getiren ilk pompa üreticilerinden Wilo, MagiCAD içerik kitaplığına erişimi olan iş ortaklarına, eksiksiz ve güncel Wilo veri tabanını kullanma imkanı sunuyor. Wilo Competence tanımlaması altında sunulan BIM çözümleri Wilo’nun akıllı Revit eklentili ürün ailesini, ETIM Standartları ile eksiksiz sunmanın yanı sıra teknik destek, Wilo ürün kataloğu, Wilo-Select, Wilo değişim servisi ve araçlar, Wilo-Brain eğitim konsepti ve GBS pompa bağlantılarının uygulanması konularında da ayrıca destek sağlıyor. Wilo bu sayede yapı sektöründe kullanılacak pompa ve pompa sistemlerinde çok daha iyi ve öngörülebilir sonuçlara ulaşılmasını sağlarken bina yaşam döngüsüne de eşlik ediyor.

Binalarda, endüstride ve altyapı uygulamalarında bulunan ısıtma, soğutma, havalandırma sistemlerinin yanı sıra su temini ve atık su uygulamalarında da kullanılan pompa sistemlerinin öncü markası Wilo, Wilo Revit Eklentisi ile ileri teknoloji ürünlerini sanal ortama taşıdı. BIM – Yapı Bilgi Modellemesi’nde yer alan Wilo Revit Eklentisi, akıllı Revit ürün ailesini ETIM sınıflandırma standartlarına uygun bilgileri ile BIM projelerine doğrudan dahil etme olanağı tanırken, uygulama içindeki özel Wilo butonu sayesinde BIM içeriğine de doğrudan erişim sağlıyor. Böylelikle istenilen Wilo ürünü, ETIM standartlarına göre seçilebiliyor ve BIM modeline doğrudan uygulanabiliyor.

Wilo BIM çözümü ile sıfır hata, düşük maliyet

Wilo’nun kullanıma hazır BIM çözümü; proje firmalarına, danışmanlara, tesisatçılara, bakım hizmeti sağlayıcılarına ve OEM (orijinal ekipman üreticileri) ortaklarına kapsamlı bir hizmet sağlıyor. Wilo Competence tanımlaması altında sunulan bu eksiksiz çözümler BIM desteğine ek olarak tüm iş ortaklarına Wilo ürün kataloğu, Wilo-Select, Wilo değişim hizmetleri ve araçları, Wilo Brain eğitim konsepti ve GBS pompa bağlantıları desteği de sunuyor. Wilo BIM çözümünde yer alan bileşenler, ürünlerin dijital birer kopyaları olup ürün ile ilgili tüm teknik özellikleri ve kullanılacak alana en uygun uygulama çözümlerini içeriyor. Böylelikle ürün ile ilgili olası planlama ve uygulama hataları minimuma indirilirken, maliyet ve zaman tasarrufu maksimuma çıkarılıyor.


250x250 Banner

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu