Yalçın Kılınç Samsunspor’da – 6584

Murat Senel Yatay Banner

Ender Gür yatay Banner

Hasan Togar yatay Banner

Yalçın Kılınç Samsunspor'da

Hazırlıklarını Bolu’da sürdüren takımımız, savunmaya takviye yaptı. Geçen sezon Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü’nde forma giyen Yalçın Kılınç için Bolu kampında imza töreni düzenlendi. Genel Menajerimiz Mustafa Aztopal ve Teknik Menajerimiz Yücel Uyar’ın yer aldığı imza töreninde Yalçın Kılınç, 3 yıllık sözleşmeyi imzaladı. 

İmza töreninde konuşan Genel Menajerimiz Mustafa Aztopal, “Bugün bu transfer döneminin 7’nci imzasını atıyoruz. Kadromuza uzun süredir katmayı düşündüğümüz güçlü, lider yapıda, şampiyonluklar yaşamış bir oyuncuyla imza atmaktan son derece mutluyuz. Bugün Yalçın Kılınç kardeşimizle 3 yıllık bir sözleşme imzalıyoruz. Kendisi hem bu ligde hem de bir üst ligde şampiyonluklar yaşamış lider bir oyuncu. Çok farklı kulüplerden kendisine talep geldiğini biliyoruz. Fakat o bu aşamada Samsunspor ile yollarını birleştirmek istedi. Bugün bizim adımıza keyifli bir gün. Hocamızın da bizlerin de çok istediği bir oyuncu. Keyifli ve mutlu bir gün yaşıyoruz. Yalçın kardeşimize aramıza ‘hoş geldin’ diyoruz” dedi.

Teknik Menajerimiz Yücel Uyar ise, “Önemli bir oyuncuyu kadromuza kattık. Şampiyonluk yolunda bize çok katkı sağlayacağına inanıyorum. Kendisine ‘Hoşgeldin’ diyor, başarı dileklerimi iletiyorum. Daha önce yaşadığı şampiyonlukları burada seri şekilde yaşayacağına inanıyoruz. Tüm Samsunspor camiasına hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
Yılport Samsunsporumuzun yeni transferi Yalçın Kılınç da şunları söyledi:

“Burada olmaktan çok mutluyum. Gerçekten istendiğimin farkındayım. O da beni motive ediyor. İnşallah biz de elimizden geleni yapacağız ve Samsunspor’u layık olduğu yere taşıyacağız. Samsunspor daha iyi yerleri hak ediyor. Taraftarımız her zaman yanımızda olsun. Taraftarın gücü camianın gücüdür. Onlar tribünleri doldursun, biz de onlara layık oyuncular olmaya çalışacağız. Samsunspor’u layık olduğu Süper Lige taşıyacağız.” 


250x250 Banner

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu