Yaz Stilinizi Prive Revaux Güneş Gözlükleriyle Tamamlayın – 10157

Murat Senel Yatay Banner

Ender Gür yatay Banner

Hasan Togar yatay Banner

Yaz Stilinizi Prive Revaux Güneş Gözlükleriyle Tamamlayın

Yılın heyecanla beklenen zamanı geldi. Tatil, dost buluşmaları, plaj gibi maddeler ajandalaramızıdaki yerini almaya başladı. Durgun geçen günlerden sonra sosyalleşmeye başladığımız bu zamanlarda, giysilerimiz ve aksesuarlarımıza hiç olmadığı kadar özen gösterecek motivasyondayız. Güneş gözlükleri; boyutları itibariyle küçük aksesuarlar olarak görülse de, görünümümüzün ve güvenimizin üzerinde büyük etki yaratıyor. Doğru güneş gözlüğü seçimi zannedildiğinden çok daha önemli.

Prive Revaux’nun ünlü tasarımcıları, 2020 yazında vazgeçilmez klasiklerden ilham alarak modern dokunuşlarla oluşturduğu güneş gözlüğü modelleriyle tarzımızı yarattı. Sezonun sevilen güneş gözlüğü modellerini, dünyaca ünlü model Adriana Lima, sanatçı Dove Cameron, aktör Jamie Foxx, aktrist Ashley Benson gibi ünlü Hollywood isimlerinin tasarladığı kapsül koleksiyonlarda bulmak mümkün. Prive Revaux’nun el yapımı %100 UVA/UVB korumalı polarize camlı güneş gözlükleri Atasun Optik ve https://eu.priverevaux.com/ ‘da yaz stilini tamamlamak isteyenleri bekliyor. Atasun Optik; Privé Revaux’nun el yapımı, trend ve klasik tarzda geniş ürün çeşitliliğine sahip güneş gözlüklerini, %50 indirim fırsatıyla 300 TL*’ye sunuyor.

Prive Revaux’nun Yaz Sezonunda Her Yüz Şekline Uygun Modeller Var

Yuvarlak Güneş Gözlükleri

Keskin yüz hatlarına sahip kişilerin vazgeçilmezi olan yuvarlak güneş gözlükleri bu yıl da tercih edilen modeller arasında. Prive Revaux’nun yüzü saran ve hatları yumuşatan her tarza uygun modelleri kalbinizi çalacak.

Köşeli Güneş Gözlükleri

Son zamanlarda influencerların da sıklıkla tercih ettiği ve önerdiği köşeli güneş gözlükleri, bu yılın spor şık tarzını yansıtıyor. Belirli bir yüz biçimi için sınırlandırılamayacak kadar güzel ve birkaç sezondur çokça gördüğümüz vintage alternatiflerin de olduğu bu modellerden vazgeçemeyeceksiniz.

Aviator Güneş Gözlükleri

Pilotlar için üretilen Aviator model güneş gözlükleri, 1930’lu yıllardan beri popülerliğini kaybetmedi. Klasik ve maceracı tarzın en iyi temsilcilerinden olan bu model zamana meydan okumaya devam ediyor.

Büyük Çerçeveli Güneş Gözlükleri

Kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilen ve şıklığın temsilcisi olan büyük çerçeveli güneş gözlükleri, tarzınızı öne çıkaracak. Her yüz tipine uygun bu modeller şıklığınıza şıklık katmak için kullanabileceğiniz alternatiflerden.

Prive Revaux’nun tüm modellerini incelemek için https://eu.priverevaux.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

*300 TL satış fiyatı, 20.05.2020 – 31.08.2020 tarihleri arasında 26.700 adet stok ile sınırlıdır. Değişiklik yapma hakkı Atasun Optik’te saklıdır.


250x250 Banner

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu