Yeni Pizza “Süperos” İle Domino’s Süper Lezzet Sunuyor – 6284

Yeni Pizza

Türkiye’nin önde gelen evlere servis markası Domino’s Pizza, enfes malzemeleriyle pizza severlerin iştahını kabartan yeni ürünü Süperos’la lezzet tutkunlarının gönlünde taht kuruyor.

Domino’s Pizza’nın yeni süper lezzeti Süperos, jambon, sucuk, sosis üçlüsünün mozarella peyniri ve zeytinle muhteşem buluşmasıyla damaklarda benzersiz bir tat bırakıyor. Bu zengin malzemelere eklenen enfes pizza sosu, domates ve kekikse unutulmaz bir pizza deneyimini yaşamak isteyenlerin keyfine keyif katıyor.

Büyük Boy Süperos’la aile boyu pizza keyfi

Domino’s’un Cazip Pizzalarının en sevilenlerinden biri olan Süperos, pizza yerken en seçici olanların bile tercih listelerinin başında geliyor. Süperos’un Büyük Boy seçeneği ise aile yemekleri ve arkadaş toplantılarının vazgeçilmezleri arasında.Ailecek doyasıyla pizza yemek isteyenler, Gel-Al’dan ısmarladıkları Süperos’la aile boyu pizza keyfinin tadını çıkarıyor.

Domino’s Pizza hakkında

1960 yılında ABD’de kurulan Domino’s Pizza, bugün dünyada 85 ülkede toplam 16 binden fazla restoran işletiyor ve 2018 itibarıyla yıllık perakende satışları 13,5 milyar ABD Doları’nı aşıyor. Domino’s Pizza, ülkemizdeki faaliyetlerini 23 yıldır sürdürüyor. İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere 69 ile yayılmış 535 şubesi, Gebze, İzmir, Ankara ve Gaziantep’teki fabrikalarıyla Türkiye pizza endüstrisine öncülük ediyor.

İnovasyon alanındaki yatırımları sayesinde, Domino’s Pizza’nın Türkiye’deki evlere servis cirosunun yüzde 55’ini, dijital kanallardan alınan siparişler oluşturuyor. Domino’s Pizza’nın lezzet yolculuğu, dalında kızarmış olgun domateslerinin titizlikle hasat edilmesiyle başlıyor. Gizli baharat formülü ile harmanlayarak ürettiği nefis pizza sosunu, İtalyan mozzerella üretim teknikleriyle ürettiği mozzerella ile birleştiriyor. Pizzalarda sucuk, sosis pepperoni, jambon gibi zengin şarküteri ürünleri kullanılıyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu