Yıldırım Holding Sokağa Çıkmama Kararı Aldı..! – 8452

Yıldırım Holding Sokağa Çıkmama Kararı Aldı..!

Samsunspor Futbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, holding olarak coronavirüse karşı tedbiri elden bırakmayacaklarını söyledi. Başkan Yıldırım, “Bugün  Yıldırım Grubu olarak tüm gün yaptığımız toplantılar sonunda Maslak, İstanbul Ofisimizdeki çalışmalarımızı evden yapma kararı aldık. Sokağa çıkmama kararı aldık. Alınan kararlar bir duyuru şeklinde tüm çalışanlarımıza duyuruldu. Şimdilik 6 Nisan’da işbaşı yapacağız.” dedi. 

EKONOMİK SORUNU İŞARET ETTİ

Başkan Yıldırım, sosyal medyada dolaşan “KPMG dünyanın en büyük 5 futbol ligi olan İngiltere, İspanya, Almanya, Fransa & İtalya’da maçların askıya alınmasından dolayı ve sezonun geri kalan maçlarının tamamlanmaması durumunda TV yayınlarından ve sponsorluk gelirlerinden oluşacak kayıplarının €4 milyar olacağını belirtti.” haberini paylaşarak futbol dünyasını bekleyen ekonomik sorunu işaret etti. 

Başkan Yıldırım’ın yaklaşık bir haftadır gerekmediği müddetçe Yıldırım Tower’dan dışarıya adım atmadığı, kendisini, ailesini ve holding çalışanlarını koruma altında tutmak için yoğun mesai harcadığı öğrenildi. Ergin Caner Cabbar /HHalk

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu