Yılın Seçilmiş Lastiği “Bridgestone Turanza T005” Yerli Üretim İle Yollarda – 10186

Murat Senel Yatay Banner

Ender Gür yatay Banner

Hasan Togar yatay Banner

Yılın Seçilmiş Lastiği “Bridgestone Turanza T005” Yerli Üretim İle Yollarda

Brisa’nın güçlü markalarından Bridgestone, kazanan ürünlerin tüketicilerin oylarıyla belirlendiği ve Türkiye’de 5’inci kez gerçekleştirilen ‘Yılın Seçilmiş Ürünü’ programında, Bridgestone Turanza T005 yaz lastiği ile 4 bin 99 tüketiciyle yüz yüze görüşerek yapılan anketler sonucunda Yılın Seçilmiş Lastiği unvanının sahibi oldu.

T005’in Ar-Ge aşamasında kullanıcıların ihtiyacını anlamak ve bu ihtiyaçlara göre yeni lastik teknolojilerini tasarlamak üzere Türkiye de dahil olmak üzere 7 ülkeden 25 bini aşkın tüketici ile çalışmalar gerçekleştirildi. Bu doğrultuda geliştirilen T005, sürücülerine son teknolojiyi deneyimleme ve yolculuklarında fark yaratma olanakları sağlıyor. Tüketici beklenti ve ihtiyaçları ile paralel olarak sürüş deneyiminin rahat, keyifli ve emniyetli olmasına hizmet ediyor ve aynı zamanda özellikle ıslak zeminde yüksek manevra ve kontrol kabiliyeti sunuyor.

Sınıfında lider: Bridgestone Turanza T005

Bridgestone Turanza T005, şu an sınıfının en iyi lastiği. Tüm ebat gamında ıslak zemin etiket değerleri A. Yani ıslak zemin tutunma ve fren performansında en iyi sonuçlara sahip. Yuvarlanma direncinde B etiket değeriyle de yine üstün etiket değerine sahip. TÜV test sonuçları yeni Brıdgestone Turanza T005’in ıslak zemindeki üstünlüğünü kanıtlıyor. Yeni Bridgestone Turanza T005 rakip ürünlere karşı 2,3 metre daha kısa fren mesafesine sahip.

Bridgestone Turanza T005’in güçlü performansının ardındaki teknik özellikleri ise şöyle;

Düzgün basınç dağılımı sağlayan birbirine bağlantılı bloklar
Desen merkez bölümünde optimum boşluk oranı
Çok sayıda kılcal kanalcıklar
Omuz bölgesinde yer alan yüksek hacimli oluklar
Yivli kenarlı kanalcıklar
Optimize edilmiş karkas yapısı
Yeni karışım teknolojisi ve Nano Pro-techTM ile yüksek oranda silika içeren karışım


250x250 Banner

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu