Yılmaz’dan Vefa – 7592

Yılmaz'dan Vefa

Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, yıllarını sanata adayan saz ve ses üstadı Çetin Bahadır’ı tedavi altına alındığı OMÜ Tıp Fakültesi yoğun bakım ünitesinde ziyaret etti.

Türkiye’nin önemli saz ve ses sanatçıları arasında olan Çetin Bahadır, geçtiğimiz aylarda geçirdiği rahatsızlık sonrasında bir süre hastanede tedavi olduktan sonra taburcu edildi. Milletvekili Yılmaz, daha önce sanatçı Bahadır’ı evinde ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini iletmişti.
Evinde yeniden rahatsızlanan saz ve ses üstadı Çetin Bahadır, OMÜ Tıp Fakültesi yoğun bakım ünitesinde yeniden tedavi altına alındı. Bahadır’ı hastanede ziyaret eden ve geçmiş olsun dileklerini ileten Yılmaz, doktorlardan sağlığı hakkında bilgi aldı.

FEVZİ GÜLER UNUTULMADI

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, yoğun bakımda tedavi altında olan ‘Balıkçı Fevzi’ olarak bilinen Fevzi Güler’i de unutmadı.
Geçirdiği rahatsızlık sonucu evinde tedavi gören Samsun’un seviyen simalarından Balıkçı Fevzi olarak bilinen Fevzi Güler, geçtiğimiz aylarda durumunun ağırlaşması üzerine Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Durumunun düzelmesi üzerine yoğun bakımdan normal servise yatırılan Güler’in özel bir hastanede tedavisi sürerken durumu yeniden ağırlaştı. Bu süreçte sürekli hastanede Güler’i ziyaret ederek kendisine ve ailesine destek olan Yılmaz, Balıkçı Fevzi’nin yoğun bakıma alındığını öğrenmesi üzerine hastanede yeniden ziyaret etti, şifa dileklerini iletti.

GAZETECİ ALİ YILMAZ ERGEN’E ZİYARET

Yıllarını gazetecilik mesleğine adayan ve yerel bir medya gurubunun genel müdürlüğünü yapan Ali Yılmaz Ergen, geçirdiği rahatsızlık sonucu yoğun bakımda kalmış, daha sonra durumunun düzelmesi üzerine normal serviste tedavisine devam edilmişti. Ergen’in rahatsızlığı döneminde yalnız bırakmayan Milletvekili Yılmaz, duayen gazeteci Ergen’i tedavi gördüğü özel hastanede yeniden ziyaret etti. Sağlığı gün geçtikçe iyiye giden Ergen’in ailesine ve kendisine  geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Yılmaz, iş insanı Musa Çakır’ı da tedavi gördüğü hastanede yalnız bırakmadı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu