Yusuf Ziya Yılmaz “Bizler Halkımızın Yanındayız.” – 5827

Yusuf Ziya Yılmaz

Samsun’da etkili olan sağanak sonrası oluşan sel nedeniyle doğal afet atlatıldı. Terme, 19 Mayıs ve Çarşamba geneli, Canik ve İlkadım kırsal alanlarında yağış etkili olurken özellikle Terme ilçesinde çok sayıda tarım arazisi ve hane su baskınına maruz kaldı. Bölgeye iki gecede ortalama olarak metrekareye 150 kilogram yağış düşerken, büyük maddi hasar oluştu.

“EN BÜYÜK TESELLİMİZ CAN KAYBININ YAŞANMAMASI” 

Samsun’da yaşanan sel felaketi nedeniyle tüm hemşehrilerine geçmiş olsun dileklerini ileten AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, en büyük tesellinin can kaybının yaşanmaması olduğunu söyledi.

Meteorolojinin sağanak uyarısının ardından tüm yetkililerin teyakkuzda beklediğini ifade eden Yılmaz, “İlçelerimizde sağanak ile metrekaraye düşen yağış ortalamaların çok üzerinde. Sel felaketinin hemen ardından tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız bölgede anında harekete geçerek büyük bir seferberlik sergiledi. Yaşanan sel felaketi, çok şükür sadece maddi zararla atlatıldı. Can kaybının yaşanmaması hepimizin en büyük tesellisi. Sel bölgelerinde çalışmalar aralıksız sürüyor. İl ve ilçe belediye yetkilileri, valiliğimiz, kaymakamlıklarımız tüm görevlileriyle sahada halkımızın yanında. Tekrardan tüm hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Devletimiz, bizler her zaman yanlarındayız. Yaralar kısa sürede sarılacaktır.” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu