Başkan Cemil Deveci’den Emekli Olun Çağrısı! – 8437

Başkan Cemil Deveci'den Emekli Olun Çağrısı!

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, belediyede çalışan ve emeklilik hakkı kazanmış memurların ekonomik nedenlerden dolayı emekli edileceğini açıkladı.

Emeklilik hakkını kazanmış memurlara sosyal medya hesabından seslenen Başkan Deveci, “Yaş sınırını beklemeden emekli olmanızı istiyoruz” dedi.

ACI ÇEKEREK YAZIYORUM

“Atakum Belediyesinde çalışan ve emeklilik hakkı kazanmış arkadaşlarımızı ekonomik nedenlerle emekli ediyoruz; emeklilik hakkını kazanmış memurlarımızın da yaş sınırını beklemeden emekli olmalarını istiyoruz, bunu Atakum halkı adına istiyoruz. Bu talep Atakum halkıyla dayanışma talebidir. Bir süre sonra Atakum halkından aldığımız güçle sizlerle bir şekilde dayanışma içinde olacağız…
Olağanüstü bir süreçten geçiyoruz, Atakum belediyesi olarak büyük bir kıskaç altındayız; bu belediye başkanı olarak sadece bana kurulan bir tuzak değil, sevgili hemşerilerim sizi cezalandırmaya yöneliktir.
Bu mesajımı acı çekerek size iletiyorum, inanın bana buradan çıkacağız ve çok başarılı olacağız. Bu gün bu süreçte bizimle beraber acı çeken arkadaşlarımızı unutmayacak, her sorunlarında yanlarında olacağız; bu da benim sözüm..,
Bu açıklamalarıma devam edeceğim, Atakum Belediyesinin içinde bulunduğu durumu bütün çıplaklığıyla anlatacağım, sokağa çıkamayacaklar, aranızda dolaşamayacaklar, bana güvenmeye, destek vermeye devam edin sevgili hemşerilerim…” 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu