Mobilya sektörünün nabzı bu fuarda atacak..! – 8412

Mobilya sektörünün nabzı bu fuarda atacak..!

Mobilya sektörünün nabzı Samsun Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’nda atacak. Bu yıl 5’ncisi düzenlenecek olan fuar, 10-15 Mart 2020 tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Fuar, bugün ziyaretçilerine kapılarını açacak.

Fuarda klasikten moderne, avangarttan özel tasarıma kadar birçok farklı seçenekte mobilya sergilenecek. 2020 yılı trendlerine ev sahipliğini yapacak olan fuar; çağdaş ve özgün tasarımları, yeni donanım ve teknolojileri tanıtmayı hedefliyor. 52 üretici firmanın katılacağı fuarda ziyaretçiler arasında satış gerçekleşmesi, yurt içi ve dışından gelecek olan heyetlerle de ikili iş görüşmelerin yapılması planlanıyor.

FUARDA NELER YER ALIYOR?

Mobilya Dekorasyon Fuarı’nda ev mobilyaları (yemek odaları, yatak odaları, oturma grupları, modüler mobilyalar, banyo ve mutfak dolapları, bebek, çocuk, genç odaları, çekyatlar, kanepeler), halı, aydınlatma, dekoratif ürünler, aksesuarlar, yatak baza çeşitleri, bahçe mobilyaları ve mimari proje ofisleri bulunacak.

FUARA GİRİŞ ÜCRETSİZ

Girişin ücretsiz olduğu, 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek Mobilya Dekorasyon Fuarı’na saat 11.00-13.00-15.00-17.00 ve 18.00’de Cumhuriyet Meydanı Atatürk Parkı karşısı anayol üzerinden Fuar ve Kongre Merkezi’ne ücretsiz seferler düzenlenecek. 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu