Singapur’da Açıldı – 7908

Singapur'da Açıldı

Singapur’da Dünya ilk olarak belirtilen hava taksisi durağı açıldı. Singapur şirketleri olan Volocopter ile Skyports tarafından düzenlenen ilk hava taksisi durağı görkemli bir törenle ile açıldı. Hava taksisi durağının adı ise VeloPort oldu.

Singapur halkı tarafından desteklendiği belirtilen VoloPort ile il şehir sınavından geçer not aldı. Deneme sürüşünün gerçekleştiği alanda birçok Singapurlu büyük bir ilgi ile uçuşu izledi.

 

VoloPort CEO’sundan Açıklamalar

Volocopter In CEO’su Reuter tarafından açıklama ile “Volo Port’un açılışında hiçbir şekilde sorun yaşamamız çok iyi hamle yaptığımızı gösteriyor. Ayrıca Volocopter testlerinde hiçbir sorun yaşamamıştık. Bizim için bu durumlar son derece heyecan verici diyebilirim. Daha fazla büyümek adına bir araya gelmek zorundayız. Daha detaylı bir çalışma ile daha iyi noktalara geleceğimizi biliyoruz. Ancak bir araya gelmemiz çok önemli ve kendi başımıza daha fazla büyüyemeyeceğimizi de biliyoruz” diye belirtti.

 

Ülkemizde ise son 24 saatte Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından saatliği 9 bin TL olan helikopter turu düzenleniyordu. Helikopterin son açıklamaya göre 17 milyon TL’ye satılığa çıkarıldığı belirtildi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu