Güneş Lekeleriyle Vedalaşın – 6859

Güneş Lekeleriyle Vedalaşın

Ciltteki lekelere savaş açan, daha parlak bir cilt vadeden Splendieuse® serisi, 5 patente sahip içeriğiyle leke karşıtı bakımda yeni bir sayfa açıyor. Sebebi ne olursa olsun tüm lekeleri hedef alan Splendieuse® serisi, NUXE laboratuvarlarının çiçekler üzerindeki uzmanlığını yansıtıyor. C vitaminini inovatif çiçeklerle birleştiren seri, taze görünümlü ve canlı bir cildi hedefliyor. Düzenli kullanımla güneş lekeleriyle vedalaşmak, cilt renginde homojen bir dağılım elde etmek Splendieuse® serisi ile sizin elinizde.

ÇOK YÖNLÜ LEKE KARŞITI ETKİ

Farklı sebeplerle oluşmuş olan cilt lekelerinin hem boyutlarını küçülten hem de rengini açan Splendieuse® serisi, beyaz çiğdem ve kum zambağını kakao özleri ve C vitamini ile harmanlayarak pigmentasyonun tüm aşamalarında etki gösteriyor.

MEŞALE ZENCEFİLİ MUCİZESİ

Sağlıklı görünümlü bir cilt için, poliferol açısından zengin olan meşale zencefili oleoaktiflerinden faydalanan Splendieuse® serisi, böylelikle koyu renk halkaların kaynağına iniyor.

FARKLI SEÇENEKLER İLE KULLANIM KEYFİ

Klinik testler ile etkinliği kanıtlanan Splendieuse® serisinde, farklı cilt problemlerine özel ürün seçenekleri yer alıyor. Özellikle lekelerin çoğaldığı ve renklerinin koyulaştığı yaz döneminde Splendieuse® serisini düzenli olarak kullanarak güneşin zararlı etkilerinin önüne geçebilirsiniz. Üstelik dokusu ve beyaz çiçeklerin feminen kokusuyla benzersiz bir kullanım keyfi sunuyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu