30 Yıllık Tecrübesiyle Sektörde Aranan Firma – 10583

30 Yıllık Tecrübesiyle Sektörde Aranan Firma

Kaliteli ürün imalatı ve müşteri memnuniyeti ilkesini 30 yıldır koruyan ve gerek bölge ve gerekse ülkede sektörün önde gelen firmaları arasında yerini alan MCRGRUP ve İYOTME İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketleri adından söz ettiriyor. Şirketlerin Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Mucur, tecrübelerini aktarmak için yarın TV8 İnternational’de “Ebru Destan’la Gündem” programına konuk oluyor.

MCRGRUP ve İYOTME İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketleri, faaliyet gösterdiği iş kolunda müşteri memnuniyeti odaklı çalışması ile sektörün önde gelen firmaları arasına girdi.
Samsun’un Çarşamba ilçesinde 10 bin metrekareyi aşkın alan üzerine kurulu tesislerinde yaptığı kaliteli ürün imalatları ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibiyle hemen her yıl istikrarlı bir büyüme gerçekleştiren şirket, gerçekleştirdiği yatırımlarla da hizmet bölgesini büyütmeyi hedefledi. İstihdama sağladığı katkıyla da dikkati çeken MCRGRUP ve İYOTME İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketlerinin Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Mucur, yarın saat 14:00’te TV8 İnternational’de “Ebru Destan’la Gündem” programına konuk olacak. Başkan Burhan Mucur, Ebru Destan’ın sorularını yanıtlayacak ve sektöre mesajlar verecek.

KONTROLLÜ BÜYÜME
Program öncesi çalışmaları hakkında bilgi veren MCRGRUP ve İYOTME İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketleri, Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Mucur, firmalarının her biri alanda uzman 30 dolayında personel, geniş bir araç filosu ve ekipman ile çalıştığını belirterek, “İçinde bulunduğumuz sektörde uyguladığımız fiyat politikamız, müşteri memnuniyeti odaklı çalışma ve kaliteli imalat ile düzenli bir büyüme içindeyiz. Hemen her yıl yaptığımız yeni ilave yatırımlarla Pazar bölgemizi ve istihdam sayımızı artırıyoruz. İzlediğimiz bu politika bundan sonrada aynen devam edecektir” diye konuştu.

EN ÜST KALİTE ÜRETİM
Tesislerinin üretim kapasitesinin halen 30 bin metreküp olduğunu ancak bunun iş yoğunluğu ve gelen talebe göre değişim gösterdiğini ifade eden Burhan Mucur, “Bugün faaliyet alanımız içinde Geoarme ve Toprakarme, Beton Yol, Sathi Kaplama, sıcak asfalt ile taş ocağı ve konkasör yer almakta. Müşterilerimize sunduğumuz hizmetleri ise asfalt serme ve sıkıştırma, site içi ve çevre yolların asfalt kaplanması, park ve yürüyüş yollarının basketbol ve voleybol sahalarının asfaltlanması, bisiklet ve yürüyüş yolları, fabrika sahaları yapıyoruz. Şirketimiz tüm bunlara ilaveten ayrıca renkli asfalt uygulamaları, beton yol altyapısı ve üst işlerinin yapımı ile viyadük, köprü, altgeçit, üst geçit, sanat yapıları ve kavşak işlerinin yapımını en üst kalitede yapmaktadır” şeklinde konuştu.

TEKNOLOJİK UYUM
30 yıllık ulaşım, inşaat ve medikal alanlarında göstermiş oldukları başarılardan ilham alarak 2020 yılında İYOTME ve MCR Grup olarak faaliyet göstermeye başladıklarını da anlatan Mucur, şöyle devam etti: “İyotme ve Mcr Grup birikimlerini yurtiçi ve yurtdışı deneyimi ile üst yapı, sathi kaplama, beton kaplama, bsk, pmt yol yapım işleri ve toprakarme, geoarme gibi sanat yapısı işlerini başarıyla tamamlayarak sağlamıştır. Kendimizi yenileyerek teknoloji ile uyum içerisinde çalışmalarımızı devam ettirmekteyiz. Firmamızın yaptığı işler gerekli özveri ile zamanında üstün kalitede tamamlamayı ilke edinmiştir. Amacımız başlangıç çizgimizi koruyarak kapasitemizi artırmak sürdürülebilir istihdam sağlamaktır.”

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu