Bakan Muş, cep telefonu ile meşgul olduğu anlarla ilgili haberlere yanıt verdi

Ticaret Bakanı ve Samsun Milletvekili adayı Dr. Mehmet Muş, vatandaşı dinlerken cep telefonu ile meşgul olduğu anlarla ilgili yapılan haberlere yanıt verdi.

Ticaret Bakanı ve Samsun Milletvekili adayı Dr. Mehmet Muş, Tekkeköy ilçesinde evi Büyükşehir Belediyesi tarafından kamulaştırılan bir vatandaşın sorunu kendisine iletirken çekilen video görüntülerine zorunlu açıklama yaptı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in kamulaştırma sonrası aile ile görüşme ve sorunu çözme konusunda, ketum davranması nedeniyle mağdur olduklarını söyleyen ailelerin tepkisi de giderek arttı. Geçtiğimiz günlerde Tekkeköy ilçesine giden Bakan Mehmet Muş ise burada mağdur ailelerden biri ile parti seçim koordinasyon merkezinde görüştü. Bakan Muş, kendisine kamulaştırma nedeniyle yaşadıkları mağduriyeti anlatan kadını dinlerken, o sırada telefon ile meşgul olduğu anlara ait bir video ise sosyal medyaya servis edildi. Bu video bakan Muş’un kendisine sorununu anlatan kadını, dinlemediği ve telefonu ile meşgul olduğu şeklinde gündeme geldi.

Söz konusu iddialar ve haberler üzerine Ticaret Bakanı Mehmet Muş konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, gündeme düşen videonun tamamını yayınladı. O videoda ise Bakan Muş’un kendisine sorununu anlatan kadını dinleyip, aldığı notları cep telefonu kamerası ile görüntülediği görüldü. Bakan Muş’un fotoğrafını çektiği notları ise kamulaştırma sorununun baş mimarı olan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e gönderdiği ve derdini anlatan kadını dinlerken bir yanda da Demir’e WhatsApp üzerinden talimatlar yağdırdığı bildirildi. O esnada çekilen video sosyal medyaya yayınlanırken, bakanın derdini anlatan kadını dinlemeyerek telefonu ile meşgul olduğu yönünde gündeme geldi.

Bakan Muş konuyla ilgili sosyal medyasından yaptığı açıklamasında ise “1 buçuk dakikanın 12 saniyesini kesip algı oluşturuyorlar. Yazık! Videonun tamamından da anlaşılacağı üzere vatandaşımızı sonuna kadar dinleyip not aldım. Daha sonra notu muhatabına ilettim. Bu açık bir trollüktür! Görüntülerin tamamı;” diyerek söz konusu videonun orjinal halini paylaştı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu