Büyükşehir’de Yine ‘Kıyım’ Var – 7672

Büyükşehir'de Yine 'Kıyım' Var

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde Başkan Mustafa Demir’in göreve gelmesinin ardından, eski Başkanlar Yusuf Ziya Yılmaz ve Zihni Şahin dönemindeki üst düzey kamu çalışanlarının görevden alınması sürüyor. “5 Daire Başkanı” daha görevinden alındı.

Korumasını Daire Başkanı ve görevlendirmeyle Genel Müdür yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Demir, Kocaeli’nden Genel Sekreter, Malatya’dan SAMULAŞ Genel Müdürü ve İstanbul’dan SASKİ Genel Müdür göreve getirdikten sonra, eski idarecileri de görevden almayı sürdürüyor. Daha önce Genel Sekreter yardımcılıklarında ve bazı daire başkanlıklarında eski yönetimlerde görev yapan üst düzey kamu görevlilerini görevden alan Demir, ‘5 Daire Başkanı’nı daha değiştirdi. 

5 DAİRE BAŞKANI DAHA GÖREVDEN ALINDI

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Mehmet Akif Özdemir, Muhtarlar Daire Başkanı Eyüp Çakır ve Kalkınma Daire Başkanı Eyüp Elmas olmak üzere üç daire başkanı görevden alındı. Ayrıca Daire Başkanı Adem Kızılkaya görevden alındı. Memur olarak atandı. Daire Başkanı Ayhan Çakır görevden alındı. Memur olarak atandı. Daire Başkanı Eyüp Çakır, mühendis, Daire Başkanı Eyüp Elmas ise şube müdürü olarak atandı. Yeni görevden almalar olabileceği söyleniyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu