Cartoon Network Çocuklara “Seninleyim” Diyor – 9547

Cartoon Network Çocuklara “Seninleyim” Diyor

Çocukların evde olduğu bu günlerde en eğlenceli çizgi film kanalı Cartoon Network, birbirinden güzel içeriklerle çocuklarla buluşuyor. #CNseninle kampanyası ile çocuklar evde eğlenceli vakit geçirmenin yanı sıra yaratıcılığını ve hayal gücünü destekleyen birbirinden güzel aktivitelerle günlerini dolu dolu geçiriyor.

Çocuklar, Cartoon Network Dans Partisi’nde sevdikleri çizgi film karakterlerinden havalı dans hareketleri öğreniyor, kendin yap videolarıyla kendi Ben 10 uzaylı kostümlerini yapıyor. Spor saatinde Finn ve Jack ile ip atlayıp, Cyborg ile bisiklet çevirerek egzersiz yapıyor. En sevilen Cartoon Network karakterlerinin nasıl çizildiğini öğreniyor, kumbaradan, kitap ayracına kadar birbirinden farklı aksesuarı Cartoon Network karakterleri ile yapmayı öğreniyor. Tüm içeriklere www.cartoonnetwork.com.tr adresinden kolayca ulaşılabiliyor.

Uygulamalar ve web sitesinde de birbirinden eğlenceli içerikler çocukları bekliyor

Cartoon Network, iki yeni mobil oyun uygulamasıyla da çocukların keyifli vakit geçirmelerine yardımcı oluyor. Uygulama merkezlerinden ücretsiz olarak indirilebilen ‘Cartoon Network Oyun Kutusu’ ile çocuklar Cartoon Network’ün internet sitesinde yer alan oyunları mobil cihazlarına ücretsiz indirebiliyor ve internete bağlı olmadan da oynayabiliyor. Çocuklar, ‘Süper Slime Ben’ uygulamasında ise Ben ve uzaylıların slimedan kaçmasına yardım ediyor. Ayrıca www.cartoonnetwork.com.tr adresindeki ücretsiz oyunlar ve eğlenceli videolarla da çocuklar keyifli zaman geçirebiliyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu