Cemil Deveci’nin makam aracı artık yok..! – 6027

Cemil Deveci'nin makam aracı artık yok..!

21 Haziran’da Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’nin makam aracını haciz etmek için belediyeye icra memuru gönderen alacaklı firma, icra memurlarının mesai saatlerinin dolması nedeniyle aracı haciz ettirememişti. Hafta başında Başkan Deveci’nin makam aracının haciz edildiği öğrenilirken, Başkan Deveci 2020-2024 Atakum Staretejik Plan Toplantısı’na farklı bir araç ile geldi. 

Öte yandan belediyeye ait 4 aracın da muhafaza altında olduğu belirtildi. CHP Atakum İlçe Başkanı Ali İhsan Kavtelek her gün yeni bir haciz kararının belediyeye gittiğini belirterek, “Makam aracını haciz edip otoparka çektiler. 4 aracı da muhafaza altına aldık” diye konuştu.

HER GÜN YENİ HACİZ GELİYOR

Aracın haciz edilmesi ile ilgili dava açacaklarını söyleyen İhsan Kavtelek, “Karadeniz Lezzet Hizmetleri Temizlik Pazarlama Limited Şirketi’ne kesilen fatura miktarı 37 buçuk tondan 52 buçuk tona çıktı. Burada bir şaibe var. Her gün farklı firmalar başka başka haciz kararı gönderiyor. Atakum’un hakkı gasp edilmek isteniyor. Ancak bilsinler ki Atakum’un hakkını kimseye yedirmeyeceğiz” dedi.

 

HHALK

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu