YABPA’dan Samsun’un kızlarına destek – 10780

YABPA'dan Samsun'un kızlarına destek

YABPA Spor Kulübü, başarılarının yanı sıra, Samsun’un çeşitli liselerinde futbol oynayan kızlara desteklerine devam ediyor. Kulüp bu kez, İlde birinci olup, Türkiye Şampiyonluğu’nda mücadele edecek olan Gazi Anadolu Lisesi kadın futbol takımını desteklemeye devam ediyor.

İlkadım Yabancılar Pazarıspor, okul sporlarına desteğini sürdürüyor. Kulüp, bu kez, İlde birinci olup, Türkiye Şampiyonluğu’nda mücadele edecek olan Gazi Anadolu Lisesi kadın futbol takımını desteklemeye devam ediyor.

Kulüp Başkanı Ali Akyüz, “YABPA Spor Kulübü Samsun adına hizmete devam edip, başarılarda pay sahibi olmaya devam ediyor. Samsun’un kadın futbolundaki tek temsilcisi kulübümüz harici okul sporlarında da damga vurmaya ve destek vermeye devam ediyor. Geçen yıl alt yapıdan yetiştirdiğimiz sporcularla Gülizar Hasan Yılmaz Spor Lisesi’ni Türkiye şampiyonu yapan YABPA bu yılda Gazi Anadolu Lisesi’ni destekleyerek, Samsun şampiyonu olmasında katkı sağlayacağız. Samsun dışı derece yapmaları için kulüp olarak desteğimiz sürecek. Her şey Samsun için diyerek her okula kapımız açıktır” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu