Dünyanın En İyi Sporcuları İle Yarışabilirsiniz – 9253

Dünyanın En İyi Sporcuları İle Yarışabilirsiniz

Nike, The Living Room Cup kampanyasında bir aylık süreci geride bıraktı. Dünyaca ünlü Cristiano Ronaldo ile başlayan kampanya, Beatrice Maria Adelaide Marzio, Leroy Sane ve Dina Asher Smith ve Rory Mcilroy ile birlikte kıyasıya bir rekabete dönüştü.

6. Haftada işler değişiyor!

Başladığı haftadan bu yana rekabeti en üst seviyede tutan Nike, All Star haftası ile The Living Room Cup’ın heyecanını arttırıyor. Hafta başından itibaren tüm hafta boyunca önemli isimlere meydan okumaya hazır mısınız? Pazartesi günü 1991 doğumlu orta mesafe koşu sporcusu Caster Semenya, salı günü Liverpool takımının yıldız futbolcusu Virgil Van Dijk, çarşamba günü 600’ler kulübüne adını yazdırmış profesyonel buz hokeyi Alexander Ovechkin ve Rumen tenisçi Simona Halep’in dahil olacağı rekabet gerçek bir All Star haftası olacak.

“The Living Room Cup” haftalık spor karşılaşmalarıyla Nike’ın profesyonel sporcularına karşı yarışabileceğiniz yeni bir alan sunuyor! Her hafta mücadelede rekabet avantajı sağlamaya yardımcı olacak özel egzersizler Nike Training Club uygulamasında sunulacak. Oyuncular sonuçlarını #evdehareket, #dünyaiçinhareket, #playinside ve #thelivingroomcup etiketlerini kullanarak Instagram profillerinde paylaşacaklar.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu