Eğitime Sağlam ve Sağlıklı Zemin – 6982

Eğitime Sağlam ve Sağlıklı Zemin

Dört yıldır Peli Parke’nin Marka Yöneticisi olarak çalışan Meltem Öztaş doğayı bozmadan, gelecek nesilleri koruyarak üretim yapan Peli Parke’nin sosyal sorumluluk projesi, Okullarda Yüzey Kaplama Yenilenmesi’nin hızla tüm Türkiye’ye yayıldığını söyledi.

ÖNCE SAMSUN’DAN BAŞLADI

Sektörün en dinamik en yaratıcı firması Vezirköprü Orman Ürünleri çatısı altındaki Peli Parke, eğitim projesini 2016 yılında ilk Samsun’da hayata geçirdi. Samsun, Güzelyurt Köyü’ndeki Tekkeköy İlkokulu’nu anasınıfından idari ve arşiv odalarına kadar yeniledi. Proje ile çocuklara sağlıklı ve çağdaş bir eğitim mekanı sağlamayı amaçladıklarını dile getiren Meltem Öztaş Samsun’dan sonra okullarda zemin yenileme projesini Mersin ve Erzurum’a taşıdıklarını ifade etti. 

PELİ AİLESİ ÇOK MUTLU

Proje kapsamında sorunlu okulların tek tek elden geçirildiğini sözlerine ekleyen Meltem Öztaş, “Peli Parke projesinin henüz bir yıl dolmadan Kocaeli’nden Mardin’e, Çorum’dan Antalya’ya, Sakarya’dan Muğla’ya, Bursa’ya kadar uzandı” dedi. Öztaş; “Bu projede yüzey için gereken parkeyi Peli Parke gönderiyor okulun bulunduğu şehirdeki bayilerimiz de ekip ve montaj desteği veriyorlar. Şu anda tamamen yenilenen 47 okul var, 2 okulunda yüzey kaplamasının yenilenme çalışmaları devam ediyor. Bir yıl kadar kısa bir sürede bu kadar okulu yenilemiş olmaktan ve eğitime bu şekilde katkıda bulunmaktan Peli Ailesi olarak mutluluk duymaktayız” diye konuştu.

Nefes alan zeminlerde, sağlıklı nesiller yetişmesini hedefleyen Peli Parke, ‘Sağlıklı Okullar, Sağlıklı Nesiller’ bakış açısıyla projesini önümüzdeki yıllarda da devam ettirecek.

Peli Parke’nin Sosyal Sorumluluk kapsamındaki proje sayesinde çocuklar artık taş-beton zeminde değil, doğal ve sağlıklı zeminde koşacaklar.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu