Erol Köroğlu İlkadım Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı

İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi, önceki dönem Başkan Yardımcısı Mali Müşavir Erol Köroğlu İlkadım Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

Köroğlu AK Parti İlkadım İlçe Başkanlığında yaptığı bir basın toplantısıyla İlkadım Belediye Başkanlığına resmen talip olduğunu belirtti.

Toplantıda bir konuşma yapan Köroğlu, “Öncelikle tüm dünyanın kör ve sağır kaldığı, kalp ve vicdanların kuruduğu bir zamanda Filistin’de yaşanan katliamlar,  soykırımlar ve her türlü alçaklığın neticesinde,  masum insanların, kadın ve çocukların, bebeklerin,  terörist israil ve onun destekçileri tarafından katledildiği bir dönemde maalesef aday adaylığı açıklaması yapmanın ezikliğini yaşıyorum. Allah oradaki kardeşlerimizin yardımcısı olsun, terörist israil ve onun yandaşlarını kahreylesin perişan eylesin. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Filistinli kardeşlerimize vermiş olduğu desteklerden dolayı şükranlarımı sunuyorum” diyerek şöyle devam etti;

“Bildiğiniz gibi İlkadım Belediye Başkanlığına aday adayı olarak talip olduğumu daha önce kamuoyu ile paylaşmıştım.

Bu gün ise burada resmi olarak aday adaylığı açıklamamızı ve başvurumuzu yapıyoruz.

SAMSUNUMUZA, İLKADIM İLÇEMİZE VE HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN

Mart 2019 yerel yönetimler seçiminde maalesef İlkadım Belediye başkanlığını kaybettik, mecliste ise Cumhur İttifakı olarak çoğunluğu kazandık. Halkımız böyle uygun gördü, bizde buna saygı duymak zorundayız ve de saygı duyuyoruz.

İlkadım halkımızın bu kararından gerekli ders ve mesajları alarak,  eksik ve hatalarımızı daha iyi görme imkanına sahip olduk.

Ancak geldiğimiz noktada hizmet ve çalışma adına kayıp bir 5 yılı hep beraber yaşadık,  bende bir meclis üyesi olarak yaşanan yanlış ve olumsuzlukları birçok defa mecliste ve kamuoyunda dile getirdim.

İlkadım Belediyesini tekrar hizmet ve insan odaklı Ak Parti Belediyeciliği ile buluşturma zamanı gelmiştir.

Merkez İlçe kurucusu olarak patimizin kuruluşunda görev almış, kuruluşundan bugüne kadar bütün kademelerinde Yönetim Kurulu Üyeliği, İl Başkan Yardımcılığı,  ilçe ve büyük şehir belediye meclis üyeliği, İlkadım belediye başkan yardımcılığı görevlerinde bulundum.

Uzun yıllar yapmış olduğum bu görevler ve hizmetler neticesinde kazanmış olduğum büyük tecrübe, bilgi  birikim ve her kesimle olan iyi ilişkilerim nedeniyle ,

İYİ VE KÖTÜ GÜNLERİNDE YANLARINDA OLAN BİR BAŞKAN OLMAK İÇİN

Samsun’umuzun İlkadım İlçemizin bir evladı olarak, İlkadım Belediye Başkanlığına Aday Adaylığımı açıklıyorum.

İlkadım halkımızın daha iyi hizmet alabilmesi için, insan olarak daha iyi değer görebilmesi için, belediyemize  kendi evine gider gibi severek huzur içinde gelebilmesi için,İlkadım Belediye Başkanlığına Aday Adaylığımı açıklıyorum.

Halkıyla, esnafıyla, iş adamıyla, muhtarlarıyla, engellisiyle, vakıflar, dernekler ve sivil toplum örgütleriyle  bütünleşen, onların dertleri ve talepleriyle ilgilenen, iyi ve kötü günlerinde yanlarında olan bir başkan olmak için,İlkadım Belediye Başkanlığına Aday Adaylığımı açıklıyorum.

Belediyemiz işçi ve memurlarının daha iyi şartlarda adalet ve huzur içinde  çalışabilmeleri ve hak ettikleri ücretleri en üst seviyede alabilmeleri  için, İlkadım Belediye Başkanlığına Aday Adaylığımı açıklıyorum.

İyi  günde,  kötü günde, zor zamanlarımda  yanımda olan  yol arkadaşlarıma sonsuz minnet ve teşekkürlerimi sunuyor, onlar  için ve bana inan, güvenen bütün  burada olan ve çeşitli sebeplerle buraya gelemeyen ancak gönlü bizimle olan tüm sevenlerimiz için,İlkadım Belediye Başkanlığına Aday Adaylığımı açıklıyorum.

RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN YOLUNDA BİR NEFER OLMAK İÇİN

Partimizin kuruluşundan bugüne devleti ve milleti için bütün zorluklara, engellere, düşmanlıklara rağmen yılmadan yorulmadan usanmadan hizmet eden, hayatını gençliğini feda eden dünya lideri, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın yolunda bir nefer olmak için, İlkadım Belediye Başkanlığına Aday Adaylığımı açıklıyorum

26 Kasımda yapılacak olan teşkilat temayül yoklamasında, İlçe Başkanım Mücahit Erbin ve Yön. Kur. Üyelerinin, Kadın Kolları Başkanım Merve Bayraktar Keskin ve Yön. Kur. Üyelerinin, Gençlik Kolları Başkanım Ahmet Arslanoğlu ve Yön. Kur. Üyelerinin,  Mahalle Başkanlarımızın ve tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımın şahsıma destek vermelerini temenni ediyor ve verecekleri destekten ötürü şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Bu hizmet yarışında taşın altına elini koyan tüm aday adayı arkadaşlara da başarılar diliyorum, Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip eylesin.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu