Gelecek Partisi Gövde Gösterisine Hazırlanıyor – 9876

Gelecek Partisi Gövde Gösterisine Hazırlanıyor

Birçok ilde teşkilat çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğu açıklanırken, Samsun’da İl Başkanlığı’na atanan partinin kurucular kurulu üyesi Mustafa Yeşilyurt, hummalı bir çalışma sürdürüyor.

Gelecek Partisi, Cumhuriyet Meydanı Vakıfbank yanındaki il başkanlığı binasını hazır hale getirdi, son rötuşlar yapılıyor. Parti il binasındaki hazırlıklarla bir yandan ilgilenirken, bir yandan da teşkilatlanma çalışmalarına hız veren Yeşilyurt, Gelecek Partisi’nin kentte gövde gösterisi yapmaya hazırlandığı mesajını verdi.

HERKESİ KAPSAYAN YÖNETİM OLUŞTU
Samsun’da her kesimi kucaklayacak bir yönetim oluşturduklarını açıklayan Gelecek Partisi Samsun İl Başkanı Mustafa Yeşilyurt, “Samsun’un en kapsayıcı ve kucaklayıcı yönetim listesini belirledik. Samsun’un yapısına uygun herkesi kucaklayacak, her meslek grubundan arkadaşımızı yönetimimizde yer verdik. Yönetimi oluşturmadan önce birçok sivil toplum örgütünü ziyaret ettik, görüşlerini aldık. Bunun sonuncunda Samsun’a en güzel şekilde hitap edecek yönetimi belirledik. Kamuoyu önüne çıktığımızda herkes, “Bu yönetim bize hitap eder” diyebilecek. İnanıyorum ki; teşkilatlar içinde en nitelikli ve kapsayıcı yönetim olacak” dedi.

YENİ PARTİ BİNASI HAZIR
Cumhuriyet Meydanı Vakıfbank yanında yer alan iş merkezindeki Gelecek Partisi Samsun İl Başkanlığı binasındaki hazırlıkların yüzde 90’nın tamamlandığını açıklayan Gelecek Partisi İl Başkanı Yeşilyurt, partiye yönelik yoğun bir teveccüh olduğunu anlattı. Pandemi sürecinde halktan hiç kopmadıklarını anlatan Yeşilyurt, ” Bu süreçte her ilçemizde vatandaşlarımıza ihtiyaç duydukları maske, hijyen ürünleri ve gıda malzemeleri ulaştırdık. Vatandaşlarımızın dertleri ile dertlendik. Sorunları not aldık. Esnaflarımızı gezdik. Gördük ki vatandaş artık, kutuplaşmadan ve siyasal baskıdan ve ekonomik sorunlardan bıkmış durumda. Biz halkın sorunlarına çare olacak bir vizyonla yola çıktık. Genel Başkanımız, halktan yüzde 49 oy aldığını unutmayalım. Genel Başkanımızın ülke içinde ve dışında çok güzel hizmetleri oldu, bunlar halen halk tarafından anlatılıyor. Partimiz halka umut oluyor. Partimiz sadece tek bir sınıfı değil, tüm toplumu kucaklamak için yola çıktı, bunu oluşturduğumuz yönetimlerle göstereceğiz.İlçelerde teşkilatlanma çalışmalarımız sürüyor. Halkın çok sevdiği isimlerle göz önünde olacağız” diye konuştu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu