Haluk Köksoy: CHP’li Başkan 200 Kişiyi İşe Aldı – 6801

Haluk Köksoy: CHP'li Başkan 200 Kişiyi İşe Aldı

AK Parti Atakum İlçe Başkanı Avukat Haluk Köksoy, HHALK’a yaptığı açıklamada CHP’li Atakum Belediyesi’nde mobbing uygulamasının sürdüğünü ileri sürdü. Köksoy, CHP’li Başkan Cemil Deveci’nin belediyeden çıkardığı işçi sayısından fazla kişiyi belediyede işe aldığını ileri sürdü. 

Köksoy, “CHP’li Başkan Deveci 70 ile 125 kişi arasında değişen oranda işçi çıkışı yapmış, 200 kadar kişi yeni kurulan şirket üzerinden işe alınmıştır. Bu kişilerin partiye yakın kişiler olduğunu duyduk. Ayrıca işten atılan bazı işçilerimizin işe iade davaları devam ediyor” dedi.

BELEDİYEDEN BİLGİ ALAMIYORUZ 

Köksoy, “Başkan’ın geçtiğimiz süreçte yapmış olduğu bir kısım icraatlar söylemlerinin aksine maalesef toplumu ayrıştırıcı, belediye başkanlığından beklenen adil yaklaşımlardan uzak olduğu gibi, uygulamalarla ilgili yapılan açıklamalar da kamuoyunu tatmin etmekten uzak kalmıştır. Biz belediye meclisinde bilgi istiyoruz, bize net bir bilgi verilmiyor. Şeffaf belediyecilik anlayışının gereği olan kamuoyunu bilgilendirme zorunluluğunu yerine getirmek açısından bu konuların bir an önce açıklanması gerekmektedir” diye konuştu.

KONGRE TAKVİMİ BELLİ DEĞİL

Köksoy, basında yer alan AK Parti’nin Samsun’da 5 ilçede kongre kararı aldığı yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, “AK Parti Genel Merkezimizin almış olduğu böyle bir karar yok. Kongre takvimini genel merkez açıklar ve bu şekilde çalışma yapılır. Şu anda Samsun için belirlenmiş bir kongre takvimi yok” dedi.

Kaynak: HHALK

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu