Iphone 8'i Bekleyenlere Kötü Haber – 253

Iphone 8'i Bekleyenlere Kötü Haber

Apple’ın üretimini yaptığı mobil cihaz İphone’un merakla çıkması beklenen yeni sürümü olan İphone 8’in çıkartılmasının çok uzun bir süre alacağı belirtiliyor.İphone 8 sürümü üretilse bile bunun piyasaya sürülmesi baya bir zaman alabilir İphone serisinin son sürümü olacağını belirten Apple ‘İphone 8’den sonra daha üretilmeyeceğini’ açıkladı.

iPhone 8’ hakkında son dönemlerde çok fazla ilgi çekici gelişmeler meydana geliyor.Göz alıcı bir tasarım ile ve yeni özelliklerle gelmesi beklenen iPhone 8’in şu dönemde bazı sorunlar yaşadığı belirtiliyor. Apple’ın kablosuz şarj ve 3D görüntü algılama teknolojilerini İphone 8’e eklemekte sorun yaşadıklarını ve Apple’da bir kaos havasının olduğu konuşulmakta. Son gelen bilgiler dahilinde iPhone 8’in çıkışının gecikeceği yönünde konuşmalar ortaya çıktı.

Bank of America analisti olan Merrill Lynch’in geçen günlerde Asya’daki tedarik zincirlerini ziyarette bulunduğu ve üretim aşamalarını tek tek araştırdığı bildirildi.Burada İphone 8’in üretim aşamasında bazı sorunlar ile karşılaşındığını gözlemleyen Lynch, iPhone 8 satışlarının ertelenebileceğini dile getirdi.Daha kesin bir bilgi vermek gerekirse iPhone 8’in en erken 3 veya 4 hafta, yani yaklaşık olarak bir ay kadar geç piyasaya sürülebileceği ifade etti.Analist, parmak izi okuyucu ve yeni gelecek olan 3D sensörün üretimiyle ilgili sorunlar yaşandığına dikkat çekiyor.

Üretim sorunlarının bütün üretilecek  ve sevk edilecek olan İphone sayısına da etki edeceği belirtiliyor. Buna göre yıl içerisinde yalnızca 11 milyon İphone’un üretileceği söyleniyor.Bu sayının çok az olduğu için bazı ülkelerde cihazın stok sıkıntısı çekeceği söyleniyor.Apple’ın dediği gibi İphone 8’in çıkış tarihi gecikecekmi yoksa Apple bu sorunları çözüp İphone 8’i erkenden piyasaya sürebilecekmi bunu tüm İphone 8’i bekleyenler olarak heyecanla bekliyoruz

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu