İş İnsanı Ufuk Güney, MHP’den Aday Adayı Oldu!

Samsun'lu iş insanı Ufuk Güney, MHP Samsun Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yaparak, "Meclis sıralarında şehrimi temsil etmek istiyorum" dedi.

Samsun’da uzun yıllardır ticaretle uğraşan ve gayrimenkul sektörünün tanınmış isimlerinden olan iş insanı Ufuk Güney, MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı oldu. Başvurusunu MHP Genel Merkezinde yapan Ufuk Güney, 21 Mart 2023 Salı Günü Saat: 14.00’da MHP Samsun İl Başkanlığında basın toplantısı düzenleyerek sürece dair değerlendirmelerde bulunacak.

Samsun’un öz evladı olduğuna dikkat çeken Ufuk Güney, “Samsun bizim memleketimiz. Çocukluğumuzun, gençliğimizin geçtiği ve her bir sokağını dahi ezbere bildiğim şehrime hizmet etmek istiyorum. Bu anlamda gerek iş gerekse siyasi çevremden gelen destek karşısında aday adayı olmaya karar verdim. Gençlerin siyaset içerisinde yer almasının önemine inanıyorum. Genç yaşlarda başladığım ticari hayatımdan edindiğim tecrübeleri, Samsun’un dününe ve bugününe dair tespitlerim ile çözüm önerilerimi, siyasi arenada değerlendirmek, ülkeme ve Samsun’a katkı sağlamak istiyorum. Diğer tüm aday adayı dava arkadaşlarım için de bizim için de hayırlısı olmasını diliyorum” dedi.

41 yaşındaki genç iş insanı Ufuk Güney evli ve 3 çocuk babası.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu