Messanger Uygulamasına Reklam Geliyor – 221

Messanger Uygulamasına Reklam Geliyor

Milyonlarca kişinin kullanmış olduğu messanger uygulamasına artık markalar reklamlarını verebilicek 1.2 milyara yakın kitlesi olan messanger’ın aylık paylaşılan mesaj sayısının 2 milyara ulaştığını söyleyen markalar bu uygulamaya reklamlarını vererek çok büyük bir kitleye ulaşmayı hedefliyor.

11 Temmuz’dan itibaren bütün dünyada işleme koyulacak olan bu sistem ile Messanger’a reklam verebilicek ve gelecek aydan itibaren Messanger aracılığıyla kullanıcılara sponsorlu içerikler sunacak.İlk adımda Facebook kullanan kitlenin sınırlı bir kısmı bu ayın sonunda başlayacak uygulama ile Messanger üzerinden verilecek reklamları görebilicek.Bu uygulama daha sonradan tüm dünyaya yayılacak ve bütün Messanger kullanıcıları bu reklamları görecek.

Facebook Messenger Reklamları ve Gelirler Ürün Müdürü olan Ted Helwick’in Açıklaması;

“Messenger reklamları, reklam veren kurumlara Messenger yardımı ile hedeflerine ulaşmalarında yardım edeceğiz.Messenger reklamları ile her ölçekteki tüm işletmeler müşterilere ulaşmak için yeni bir araca sahip olacak. Her ay 1,2 milyarı aşkın kişinin Messenger’ı kullandığı düşünüldüğünde, Messenger reklamları işletmelere Facebook kampanyalarında daha fazla kişiye ulaşma olanağı sunacak” dedi.

Markaların paylaşmış oldukları reklamların Facebook kullanan kişilere ulaşmasını sağlayacak olan Messanger uygulaması reklamları,Instagram ve Audience Network gibi araçlar yardımıyla reklamları ulaştıracağını belirtti.Bu uygulama ile markalar milyarlarca kişiye ulaşacak açıklamasında bulundu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu