MHP Terme Teşkilatından Gövde Gösterisi

Milliyetçi Hareket Partisi Terme ilçe Başkanlığının düzenlemiş olduğu İstişare yemeğine ; Cumhur ittifakı ortağımız Terme Belediye Başkanı Sn.Ali KILIÇ ve başkan yardımcısı, MHP Samsun İl Başkanı Burhan MUCUR ve başkan yardımcıları yönetimi, MHP ‘nin ilçe başkanları , Ak parti ilçe Başkanı İsa BAŞ , Cumhur ittifakı ortağımız Yeniden Refah Partisi Terme ilçe Başkanı Berat ÇETİN, belediye Meclis üyeleri, mahalle başkanları,Termeli iş insanları ve STK’lar, MHP Terme ilçe başkanlığının düzenlenen istişare yemeği toplantısına katılım sağlamışlardır.

Terme Belediyesi Park Yaşam Alanı’nda düzenlenen programda konuşan Belediye Başkanı Ali Kılıç Terme’de birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıklarını dile getirdi. Kılıç, “İlçemizi daha ileriye taşıma düşüncesiyle omuz omuza mücadele verdik. Biz beraber olursak inanıyorum ki aşamayacağımız hiçbir engel yoktur.” diye konuştu.

MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur ise Terme’nin Cumhur İttifakı’nın en güçlü ilçelerinden biri olduğunu dile getirdi. Yerel seçimlere Cumhur İttifakı ile birlikte gireceklerini bildiren Mucur, “MHP ilçe başkanı ve ekibi çok kısa sürede çok güzel çalışmalar yaptı. Bunları zaten Terme ilçemizde görüyoruz. İl başkanlığı olarak bizleri gururlandırdıkları için tüm ilçe başkanlığı ve Terme ilçemizin teşkilatını tebrik ediyorum. Biz biriz ve birlikteyiz. Hep birlikte Milliyetçi Hareket Partisiyiz tamamıyla ise Cumhur İttifakını oluşturan büyük bir paydayız.” dedi.

MHP Terme İlçe Başkanı Ercan Kaya ise, MHP 54 yıldır kurulduğu günden bugüne gittikçe büyümeye devam ediyor. Etmeyede devam edecektir. Bunun kanıtı bayrağımızdaki teşkilata mahsusa arma olan ;iman,ahlak,adalet hilallerinin Osmanlı’da üç kıtaya hükmetmiş,halen edeceği teşkilatlarıyla ülkemizde varlığını sürdürmekteyiz. Cumhur ittifakı da bunun bugünkü kanıtıdır. Birliğimiz daim, günümüz bereketli olsun.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu