Karadeniz’in En Kapsamlı Bakım Merkezi Saklı Cennet Ayvacık’ta – Hanedan Özel Bakım Merkezi

Ayvacık, Karadeniz'in eşsiz doğasıyla çevrili, özel bakım ihtiyacı olan bireylere yönelik kapsamlı bir hizmet sunan Hanedan Özel Bakım Merkezi'ne ev sahipliği yapıyor.

Ayvacık, Karadeniz’in eşsiz doğasıyla çevrili, özel bakım ihtiyacı olan bireylere yönelik kapsamlı bir hizmet sunan Hanedan Özel Bakım Merkezi’ne ev sahipliği yapıyor. 2010 yılında faaliyete geçen merkezimiz, 19 yaş ve üzeri ruhsal engelli bireyler için sağlıklı ve mutlu bir yaşam alanı oluşturmayı amaçlıyor.

Temel ihtiyaçlarına katkıda bulunmanın yanı sıra, misafirlerinin günlerini keyifli ve konforlu bir şekilde geçirmelerini sağlamak için çeşitli aktiviteler sunmasının yanında, alanında uzman sosyal hizmet personelleriyle ve psikolog danışmanlarıyla psikiyatri hastalarına profesyonel destek sağlayarak, temizlik ve sağlık personelleriyle de tam teşekküllü profesyonel bir hizmet sunuyor.

Hanedan Özel Bakım Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Arife Tosun tarafından hayata geçirilen merkez, eşsiz doğa manzarası ve temiz havasıyla misafirlerine konforlu bir yaşam vaat ediyor.

Çalışmalarıyla ve işletmeyle ilgili açıklama yapan Hanedan Özel Bakım Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Arife Tosun şu ifadelere yer verdi:

EN KALİTELİ HİZMETİ SUNMAYI HEDEFLİYORUZ
“Hanedan Özel Bakım Merkezi, ismini “soylu ve köklü aile” anlamının yanı sıra konukseverlikten alır. Bu misyonu, misafirlerimize temizlik, bakım, beslenme gibi temel ihtiyaçlarını karşılamakla kalmayıp sağlık ve psiko-sosyal destek sunarak huzurlu ve güvenli bir ortam sağlamak için çalışıyoruz. Bu yaklaşımımızla, en kaliteli hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Bu hizmet konseptimizle Ayvacık’ta bir ilki gerçekleştirdik” dedi.

10 BİN METRE KARE ALANA KURULU
Arife Tosun, Hasta Bakım Merkeziyle ve hizmet modeliyle ilgili şu hususlara değindi:
Ayvacık’ın doğal güzelliklerine ve temiz havasına sarmalanmış Hanedan Özel Bakım Merkezimiz, 5000 m² açık ve 5000 m² kapalı alanda hizmet vermektedir. Engelsiz yaşamı desteklemek için tasarlanan kuruluşumuz, A, B ve C bloklardan oluşmaktadır. Geniş yapıya sahip ve ferah odaların yanı sıra bahçe ve spor alanları, etkinlik odaları, toplantı salonu, yemekhane gibi imkânlar sunmaktadır. Engelli bireylerin hayata katılımlarını desteklemek için dış mekân ve bahçe tasarımlarına özel önem veriyoruz.

Hanedan Özel Bakım Merkezi, doğanın kalbinde, ruhsal engelli bireylere hizmet vermek için inşa edilmiş özel bir merkezdir. Misafirlerimizin yaşam kalitesini artırmak ve onlara destek olmak için varız.

EN KAPSAMLI SAĞLIK MERKEZİ
Başarılı kadın girişimci Tosun, Karadeniz’in en kapsamlı ve donanımlı Özel Bakım Merkezi olarak Sağlık Turizmini canlandırmayı hedeflediklerini belirterek, en kısa sürede yurtiçi ve özellikle yurt dışından tedavi ve rehabilitasyon için gelecek olan misafirlerini merkezde ağırlamayı planladıklarını, böylelikle sektöre yerel düzeyde katkı sunmayı amaçladıklarını sözlerine ekledi:

Hanedan Özel Bakım Merkezi, Gülpınar Mahallesi, Balahur Sokak, No: 12 Ayvacık adresinde misafirlerini ağırlıyor. İşletmeye 0362 437 52 11 0506 487 67 77 nolu telefonlardan ulaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu