Peli Parke’den ustalara seminer – 6934

Peli Parke'den ustalara seminer

Peli Parke’nin Konya Toptancı Bayisi Teknik Orman Ürünleri’nin desteğiyle gerçekleştirdiği Usta Semineri’ne 100 parke ustası katılırken, seminerde ustalar sorularına ve sorunlarına cevap buldu.

Peli Parke İş Geliştirme Müdürü Mehmet Karahasanoğlu, “Seminerle markamızı, ürünlerimizi, uygulamada doğru koşulları nasıl sağlarız, uygulama alanında yapılan temel sıkıntılar neler ve ustalarımız için nasıl çalışmalar yapıyoruz tüm bunları anlattık” dedi. 

USTALARIN PELİ DE MUHATTABI VAR

“Peli ile ustanın bölge müdürlüklerinde bir muhatabı var” diyen Karahasanoğlu, “Peli ustasının uygulama yaptığı zaman aldığı bir hediye puan var, döşemeyi yaptıktan sonra bir sorun yaşarsa çözüm ortağı var. Usta sahipsiz değil. Arkasında Peli gücü var” diye devam etti. 

Bir sorun yaşandığında bölge müdürlüğü aracılığı ile bu sorunun fabrikaya aktarıldığını söyleyen Müdür Karahasanoğlu, “Böylece yetkili arkadaşlar harekete geçer. Tek amaç sıkıntılara çözüm bulmak ve Peli olarak tüm paydaşlarımızın yanında olduğumuzu vurgulamaktır. Biz ustanın yanında olduğumuzu anlatan sistemler geliştiriyoruz. Eğitimler, Sadakat Programı ve çalışmalarını sürdürdüğümüz yeni projeler geliştirerek ustalara verdiğimiz değeri anlatıyoruz” diye konuştu.

Seminere Peli Parke Ürün Yöneticisi Kaan Balcı, Vezirköprü Kalite Kontrol Yöneticisi Metehan Nahir, Müşteri Şikayetleri Teknik Yöneticisi Kerem Aydın, Plaka Satış Uzmanı Sadık Geçir, Marka ve İletişim Yöneticisi Meltem Öztaş, İç Anadolu Bölge Müdürü Taner Demirer, Konya Bölge Sorumlusu Yunus Erol, Ankara Bölge Sorumlusu Caner Savaş, Kayseri Bölge Sorumlusu Mehmet Öz, Peli’nin Konya toptancı bayisi Teknik Orman Ürünleri ve ekibi katıldı.

Seminerin ardından ustalarla akşam yemeğinde beraber olan Peli yönetimi, yemekte de ustalarla sohbetler ederek, ustaların sorularını cevapladı, istek ve önerilerini dinledi. 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu