Murzioğlu: Doğu İlçeleri ‘Afet Bölgesi’ İlan Edilmeli – 7367

Murzioğlu: Doğu İlçeleri 'Afet Bölgesi' İlan Edilmeli

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, geçtiğimiz hafta Terme ve Salıpazarı’nda meydana gelen sel afeti hakkınnda da değerlendirmede bulundu.

AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİ

Doğu bölgesi ilçelerinde ciddi oranda ekili alanlarda hasar meydana geldiğini, çiftçi, esnaf ve tüccarların büyük maddi zarar gördüğünü belirten TSO Başkanı Murzioğlu, “Bölge halkı telafisi olmayan maddi kayıplarla karşı karşıyadır. Beklentimiz devletimizin sel felaketinin yaşandığı alanları acilen “afet bölgesi” ilan ederek, yaraların bir an önce sarılması yönündedir” dedi.

Selde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyen Murzioğlu, yaralılara da acil şifalar dilerken, selden zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

IRAK’TAKİ PENÇE HAREKATI BAŞARIYLA SONUÇLANACAKTIR

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Kuzey Irak’ta terör örgütlerine karşı düzenlendiği Pençe Harekatı’ndan da alınlarının akıyla çıkacağına inandıklarını kaydeden Murzioğlu, “Operasyonlarda şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize şifa diliyorum. Allah askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun. Dualarımız onlarla” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu